Pričaonica !!!
+8
eastsideTZ
robik1
zuti5
korisnik11
saleso
zocko66
limun
bimba
12 posters
Stranica 12 / 16.
Stranica 12 / 16. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Re: Pričaonica !!!
procitano,a trebamo nekako urediti tu registraciju na nove stranice da ne gubimo beze jedni druge kao dr
Gost- Gost
Pozdrav Vlatko,
ja mislim da sam sve razumio
Dodao bih samo, da za razliku od vlastitog preduzeća, ovde ne možeš praviti dugoročne planove.
U ptc svijetu moraš reagovati brzo i imati malo sreće (ako ulažeš vlastite novce) jer su sve ptc stranice kreirane po Ponzhi shemi, tako da vremenom mora doći do njihovog urušavanja, odnosno do prestanka rada. Neke prije, neke poslije, ali smisao je pokušati pronaći što više "pomagača" da se izvuče što više novaca iz stranica.
ja mislim da sam sve razumio
Dodao bih samo, da za razliku od vlastitog preduzeća, ovde ne možeš praviti dugoročne planove.
U ptc svijetu moraš reagovati brzo i imati malo sreće (ako ulažeš vlastite novce) jer su sve ptc stranice kreirane po Ponzhi shemi, tako da vremenom mora doći do njihovog urušavanja, odnosno do prestanka rada. Neke prije, neke poslije, ali smisao je pokušati pronaći što više "pomagača" da se izvuče što više novaca iz stranica.
Pozdrav svima!
Šta znači Nemojte se registrirati ni na kakve stranice osim sa foruma ?
Baš gledam Minbux a ne smijem se registrirati? Jel to to?
lp.
Šta znači Nemojte se registrirati ni na kakve stranice osim sa foruma ?
Baš gledam Minbux a ne smijem se registrirati? Jel to to?
lp.
triglavmojdom- Broj postova : 498
Bice i prevod na srpsko hrvaadskom uskoro to je samo kao kratki uvod sto su ptc stranice i kako ih jas podrazumevam ovo mi je teks koi je i na moj web pozzbimba je napisao/la:Pozdrav Vlatko !
Ništa nisam razumio... jesam li trebao ?
Pozdrav Vlatko !
bimba- Broj postova : 1064
Kako jas razumem PTC stranice
Што преставува работата на PTC ( Paid to Click) страните или во превод Платени кликања?
Всушност оваа работа преставува гледање на рекалми.На овие страни ви се понудени во просек по 30 до 60 реклами дневно и со нивно отварање (кликање) и гледање за тоа добивате награда во пари која се движи од 0.001$ до 0.01$ но може и да бидат повисоки во зависност од страната која сте ја избрале и должината на рекламата кои се движат од 5 секунди до 60 секунди. Тоа е во кратки црти суштината на работата на PTC (Paid to Click) страните.
Моја визија што преставуваат работата на овие страни
Оваа работа според мене е како да отворите сопствена фирма, и ја развивате како вие сакате и колку вие сакате да ви биде профитабилна. Но што е предноста тука, тука немате ваш волг и ризик, немате администрација, даноци инспекции и казни единствено што се бара од вас е да оделите дел од вашето време. Да колку ќе одвоите од вашето време толку и ќе имате добивка, значи влог тука е вашето слободно врме па според тоа колку време ќе вложите толкава добивка ќе имате. Секако ова е многу подобра и поприфалитлва можност од било која работа која до сега сте ја имале или ви била понудена. Зошто? Па самит сте си дирктор , шеф, раководител, а и сами одлучувате кога ќе работите и колку ке работите значи сте потполно слободни. Пред се треба да бидете упорни и да си направите сопстевен план и да си поставите цел како и при секој бизнис, поточно да си направите сопствен бизнис план, а успехот сам по себе ќе си дојде. Поради тоа и ви ја нудам ова работа одлуката е ваша изборот исто така. Одлучете позитивно и почнете сега да правет пари!!!!
Всушност оваа работа преставува гледање на рекалми.На овие страни ви се понудени во просек по 30 до 60 реклами дневно и со нивно отварање (кликање) и гледање за тоа добивате награда во пари која се движи од 0.001$ до 0.01$ но може и да бидат повисоки во зависност од страната која сте ја избрале и должината на рекламата кои се движат од 5 секунди до 60 секунди. Тоа е во кратки црти суштината на работата на PTC (Paid to Click) страните.
Моја визија што преставуваат работата на овие страни
Оваа работа според мене е како да отворите сопствена фирма, и ја развивате како вие сакате и колку вие сакате да ви биде профитабилна. Но што е предноста тука, тука немате ваш волг и ризик, немате администрација, даноци инспекции и казни единствено што се бара од вас е да оделите дел од вашето време. Да колку ќе одвоите од вашето време толку и ќе имате добивка, значи влог тука е вашето слободно врме па според тоа колку време ќе вложите толкава добивка ќе имате. Секако ова е многу подобра и поприфалитлва можност од било која работа која до сега сте ја имале или ви била понудена. Зошто? Па самит сте си дирктор , шеф, раководител, а и сами одлучувате кога ќе работите и колку ке работите значи сте потполно слободни. Пред се треба да бидете упорни и да си направите сопстевен план и да си поставите цел како и при секој бизнис, поточно да си направите сопствен бизнис план, а успехот сам по себе ќе си дојде. Поради тоа и ви ја нудам ова работа одлуката е ваша изборот исто така. Одлучете позитивно и почнете сега да правет пари!!!!
pa zato i pitam hvala ti na odgovorueldinkaric je napisao/la:saleso je napisao/la:Ljudi jel eightclix placa jel zna ko, da ne gubim vreme tamo
Placaju drug i imas dnevno 10-12 centi zarade,jeste da su fokus reklame ali nije tesko kad znas da placaju.
[You must be registered and logged in to see this image.]
saleso- Broj postova : 603
saleso je napisao/la:Ljudi jel eightclix placa jel zna ko, da ne gubim vreme tamo
Placaju drug i imas dnevno 10-12 centi zarade,jeste da su fokus reklame ali nije tesko kad znas da placaju.
Gost- Gost
Ljudi jel eightclix placa jel zna ko, da ne gubim vreme tamo
Bimba, pozdrav, primljeno na znanje!
lp.
lp.
samo centriraj i nek budu iste debljine i odma ce da izgleda puno bolje
Pozdrav društvo !
Logo će biti savršen, a slijede baneri i ostali reklamni rekviziti.
Ovo je početak jedne veće slike koju možemo ostvariti.
Započinjem praktičan rad na osnovu tema o kojima sam pisao u forumu - UNAPRIJEDITE SVOJ POSAO - Brend - Informacija - Vaša web stranica - Promocija .
U ovom trenutku radim na lakopamtljivim logom koji nosi poruku.
Nastavak slijedi ubrzo ...
Logo će biti savršen, a slijede baneri i ostali reklamni rekviziti.
Ovo je početak jedne veće slike koju možemo ostvariti.
Započinjem praktičan rad na osnovu tema o kojima sam pisao u forumu - UNAPRIJEDITE SVOJ POSAO - Brend - Informacija - Vaša web stranica - Promocija .
U ovom trenutku radim na lakopamtljivim logom koji nosi poruku.
Nastavak slijedi ubrzo ...
Slažem se sa Apocalypso, a ideja super.
lp.
lp.
PREDOBRO
jedino naziv PTC ACADEMY kad bi bio simetrički na istu točku poravnanja
jedino naziv PTC ACADEMY kad bi bio simetrički na istu točku poravnanja
Gost- Gost
logo
Bitno da počne , nije važno kada
Ok malo sam se zeznuo od 08.10. pocinje paypal
paypal Srbija
navodno od 08.09. paypal pocinje da radi u fullllu za srbiju [You must be registered and logged in to see this link.]
Stranica 12 / 16. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Stranica 12 / 16.