Pričaonica !!!
+8
eastsideTZ
robik1
zuti5
korisnik11
saleso
zocko66
limun
bimba
12 posters
Stranica 7 / 16.
Stranica 7 / 16. • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Re: Pričaonica !!!
Pošto nisam pametan u koju rubriku ovo da stavim, evo ovdje
Ako požurite i budete u prvih 1000 članova dobićete 50$ na PB. Da je ne znam šta, vrijedi iskoristiti za banere i reklame
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ako požurite i budete u prvih 1000 članova dobićete 50$ na PB. Da je ne znam šta, vrijedi iskoristiti za banere i reklame
pričaonica :)
Morabo biti zajedno tako smo jacii i moramo se nasociti ka nasim osnovnim cilje a to ej nakupiti novac brze i vise a toa je moguce samo ako smo zaedno i nasoceni jedni dugim bez suetnostiApocalypso je napisao/la:vlatkomitev je napisao/la:bravo odlicno mislam da moram biti oko sve strani ovako brzi
tako je oscar, previše smo vremena gubili na nemoguće misije i klikanje bez cilja gdje testiranje traje 2-3 mjeseca da bi stranica u međuvremenu nestala. Vjerujem da na ovom forumu ima dovoljno kvalitetnih ljudi koji su shvatili da jedino ovim načinom rada možemo odraditi posao kako treba.
Mozemo sacekati jos o podelju bodaova jo kratko vrem jas mislam takoApocalypso je napisao/la:da vidimo koliko je dobar i ovaj drugi dio
isplata zatražena 22.11. Provizija na paypal je 3,9%
[You must be registered and logged in to see this image.]
... i stanje DR
[You must be registered and logged in to see this image.]
obzirom da je ovo kratko vrijeme od početka rada do zahtjeva za isplatu, bodovno stanje je 20-30 bodova po DR pa možda da pričekamo da se nakupi više. Naravno, ako netko želi, bit će plaćeno odmah po uplati.
naravno ali razumijem i tu grupu ljudi mada od cistog ribarenja DR-ova nema pretjerane koristi pogotov nakon sto par predlozenih stranica i 'projekata' (takvih) propadnu. Gubi se reputacija i vjerodostojnost i opet se vracas na pocetak klikanje za mrvice..
Opet sjajna je stvar sto ima zainteresovanih za ozbiljnu pricu (i to cak nas 3 ) koji ce krenuti sa radom a kao i u svakom poslu kad se pojave prvi rezultati mnogi ce se priljepiti A jos jedna prosto logicka stvar je da je isplativije probati na jednoj stranici sa 'vecim' ulogom, pa ako izduvas jbg, nego rasparcat novac
na 7-8 stranica po par dolara i opet na kraju nemas nista.
Opet sjajna je stvar sto ima zainteresovanih za ozbiljnu pricu (i to cak nas 3 ) koji ce krenuti sa radom a kao i u svakom poslu kad se pojave prvi rezultati mnogi ce se priljepiti A jos jedna prosto logicka stvar je da je isplativije probati na jednoj stranici sa 'vecim' ulogom, pa ako izduvas jbg, nego rasparcat novac
na 7-8 stranica po par dolara i opet na kraju nemas nista.
eastsideTZ- Broj postova : 74
pozdrav TZ,
mislim da si ti jedan od rijetkih koji je shvatio temelj i poantu postojanja ovog foruma - SAMOORGANIZIRANJE, dok velika većina ovaj forum doživljava kao mjesto gdje se skupljaju referali dobre volje.
Nakon testiranja stranice (što postaje utopija jer zašto bi ČLANFORUMA bio DR ČLANU FORUMA kad može biti kioncanguxy) i zajedničke promocije i marketinga (koju nemamo sa kim odraditi jer samo par članova ima postavljene bannere) ovo je treći korak - zajedničko ulaganje i profit.
U svakom slučaju, mi smo ovdje i sprovodit ćemo zacrtane smjernice PTCAkademije bez obzira na nečije interese. Svaki član ima slobodnu volju da nas slijedi ili da radi po svome.
Svaki izbor ima i svoju cijenu, zar ne?
mislim da si ti jedan od rijetkih koji je shvatio temelj i poantu postojanja ovog foruma - SAMOORGANIZIRANJE, dok velika većina ovaj forum doživljava kao mjesto gdje se skupljaju referali dobre volje.
Nakon testiranja stranice (što postaje utopija jer zašto bi ČLANFORUMA bio DR ČLANU FORUMA kad može biti kioncanguxy) i zajedničke promocije i marketinga (koju nemamo sa kim odraditi jer samo par članova ima postavljene bannere) ovo je treći korak - zajedničko ulaganje i profit.
U svakom slučaju, mi smo ovdje i sprovodit ćemo zacrtane smjernice PTCAkademije bez obzira na nečije interese. Svaki član ima slobodnu volju da nas slijedi ili da radi po svome.
Svaki izbor ima i svoju cijenu, zar ne?
Gost- Gost
razumijemo se ideja nije losa pogotovo ukoliko je rijec o ozbiljnijim poslovima (od klasicnih ptc stranica) sa vecim ulogom ali kao sto kazes za to je potrebna opsta saglasnost i timski nastup a da li ce je biti
Konkretno za ovaj posao, ponavljam ulozili bi novac preko 1 osobe ali bi se svakako registrovali na stranicu i pojedinacno te radili uobicajeno. Mislim da je steta zaobici priliku poput ove gdje se radi masovna, globalna promocija i samim time se osigurava ogroman priliv i clanova i kesa a to je osnova za stabilnost isplata bilo koje stranice.
Konkretno za ovaj posao, ponavljam ulozili bi novac preko 1 osobe ali bi se svakako registrovali na stranicu i pojedinacno te radili uobicajeno. Mislim da je steta zaobici priliku poput ove gdje se radi masovna, globalna promocija i samim time se osigurava ogroman priliv i clanova i kesa a to je osnova za stabilnost isplata bilo koje stranice.
eastsideTZ je napisao/la:to je samo prijedlog, razradjene strategije nema ali ono o cemu sam razmisljao je da se napravi tim ljudi koji ce se registrovat preko jednog linka (pa i ovi koji su vec regovani a zainteresovani su, samo naprave drugi profil a prvobitni izbrisu) i da ulozimo kes preko te osobe. Konkretno nas 10 se slozi da budemo DR-ovi kytty i da njoj uplatimo po recimo 5-10 $ i da s njenim dijelom taj ulog iznosi oko 100$. S obzirom da je ogromna zainteresovanost i fama mnogi ce prvih dana kupovati pakete kao ludi a tada se i pravi zarada, mi bi tih 100$ vjerovatno uduplali samo na osnovu 'obrta' kupljenih paketa a ako bude dodatne zarade (klikanje reklama qrac palac) to ce ici svakom odvojeno. Naravno tu je sustinski vazno povjerenje u osobu preko koje bi ulagali da nas ne bi izradila prilikom raspodjele plijena al ja vjerujem u postenje zenskog roda
Kolega east..
Na tragu si ideje koju sam imao od početka.
Rentanje referrala preko nečijeg apgrejdanog računa je odlična solucija za zaradu nekome tko ne želi plačati članstvo.
Ovo su neka pravila koje treba usvojiti u ovakvoj suradnji.
investitor i vlasnik stranice dogovoraju suradnju između sebe, u posebno otvorenoj temi.
Investitor plaća sve poreze i odbitke u procesu pretvorbe novaca u Rentane Referrale.
Vlasnik računa koji renta za drugoga ne smije imati nikakvih troškova uzrokovanih ovakvom suradnjom.
Rentani paket se obilježava i postaje "vlasništvo" investitora u roku trajanja navedenog paketa.
Način isplate se vrši odmah po isteku označenog paketa rentanih Referrala.
Nakon isteka paketa, vlasnik stranice zatraži isplatu i odmah isplaćuje investitora u vrijednosti koju je označeni paket ostvario.
To je dobra ideja za investitora, ali vlasnik stranice nema ništa od toga osim gnjavaže vođenja i kontrole tuđih paketa.
Dogovorom da se profit rentanog paketa podijeli sa vlasnikom stranice može oživjeti ovakvu suradnju.
Naveo bih jedan primjer.
Netko mi plati 14 $ ( 13 + 1 $ za 100 RR + fee ) da rentam na PTC stair 100 robota koji za 30 dana naklikaju 17 $.
Tada dogovorene strane dijele profit u iznosu od 3 $ ... što iznosi 1.50 $ zarade svakoj strani.
Mana svemu ovome je premala zarada za svakoga te postaje upitna opravdanost gnjavaže u koju bi se upustili dogovorene strane.
Iz tog razloga nije oživjela ideja.
To ne znači da ne treba oživjeti ako ima zainteresiranih za ovakvu akciju.
Najviše ovisi o vlasnicima sajtova.
pozz
bimba- Broj postova : 1064
Da dobijem još koju informaciju i da odklikam svoje reklame...onda počinjem sa pisanjem...
Gost- Gost
to je samo prijedlog, razradjene strategije nema ali ono o cemu sam razmisljao je da se napravi tim ljudi koji ce se registrovat preko jednog linka (pa i ovi koji su vec regovani a zainteresovani su, samo naprave drugi profil a prvobitni izbrisu) i da ulozimo kes preko te osobe. Konkretno nas 10 se slozi da budemo DR-ovi kytty i da njoj uplatimo po recimo 5-10 $ i da s njenim dijelom taj ulog iznosi oko 100$. S obzirom da je ogromna zainteresovanost i fama mnogi ce prvih dana kupovati pakete kao ludi a tada se i pravi zarada, mi bi tih 100$ vjerovatno uduplali samo na osnovu 'obrta' kupljenih paketa a ako bude dodatne zarade (klikanje reklama qrac palac) to ce ici svakom odvojeno. Naravno tu je sustinski vazno povjerenje u osobu preko koje bi ulagali da nas ne bi izradila prilikom raspodjele plijena al ja vjerujem u postenje zenskog roda
Može li ova tema u istraživanje ?
@ kytty - započni standardni info dnevnik u forumu gdje testiramo.
@ eastsideTZ - napiši strategiju koju imaš na umu .
pozz
@ kytty - započni standardni info dnevnik u forumu gdje testiramo.
@ eastsideTZ - napiši strategiju koju imaš na umu .
pozz
eeh da krenemo da li je neko od vas iznjusk'o kakve podatke o nacinu rada na stranici i ima li takvih informacija trenutno.
Ono sto je meni 'sumnjivo' je cinjenica da su ljudi odradili strasan marketing i da se ovdje ukljucilo toliko ljudi da je zapanjujuce, cini mi se samo ko ne zna upalit racunar nije vec nacuo barem za digadz. Ali poenta je da se registracije rade preko jakih timova na globalnom nivou i bojim se da je sustina price da se napravi toliki hype da ce se ljudi zaletit i uplacivat i ne znajuci zasto a time naravno kajmak kupe uplineri i nakon par dana kad se ispuse adrenalin 'pjesadija' ce odustajati a njima ce lova idalje kapati dok se ne ugasi site.
Elem poenta je da sam ja na slicnom projektu zvanom Adshare, gdje se takodjer kupuju ad packovi (s tim sto su tu 5 a ne 1$) kihn'o 20$ dolara (istina nisam imo referale) i da ni u momentu najaktivnijih dana i uplata na sajtu nisam uspio skupit ni 8 dolara, a pojedini su valjali tro i cetverocifrene brojke Istina stranica jos uvijek radi (i ostvaruje se pa solidna zarada oko 0,5$ dnevno) ali pitanje je da li cu i nakupit dovoljno da izadjem na 0 prije nego se zatvori.
Zakljucak je da ne treba bezobzirno ulagat i da svako odvoji onoliko koliko moze 'halalit' . Mada mogu se zaista obrnuti veliki novci, ali opet kazem to vazi samo za one koji imaju veci broj DR-ova pa sta mislite da li postoji nacin samorganizovanja po tom pitanju da napravimo vlastitu mrezu DR-ova recimo na kytty-in link i da podijelimo plijen ?
Recite sta mislite samo nemojte
Ono sto je meni 'sumnjivo' je cinjenica da su ljudi odradili strasan marketing i da se ovdje ukljucilo toliko ljudi da je zapanjujuce, cini mi se samo ko ne zna upalit racunar nije vec nacuo barem za digadz. Ali poenta je da se registracije rade preko jakih timova na globalnom nivou i bojim se da je sustina price da se napravi toliki hype da ce se ljudi zaletit i uplacivat i ne znajuci zasto a time naravno kajmak kupe uplineri i nakon par dana kad se ispuse adrenalin 'pjesadija' ce odustajati a njima ce lova idalje kapati dok se ne ugasi site.
Elem poenta je da sam ja na slicnom projektu zvanom Adshare, gdje se takodjer kupuju ad packovi (s tim sto su tu 5 a ne 1$) kihn'o 20$ dolara (istina nisam imo referale) i da ni u momentu najaktivnijih dana i uplata na sajtu nisam uspio skupit ni 8 dolara, a pojedini su valjali tro i cetverocifrene brojke Istina stranica jos uvijek radi (i ostvaruje se pa solidna zarada oko 0,5$ dnevno) ali pitanje je da li cu i nakupit dovoljno da izadjem na 0 prije nego se zatvori.
Zakljucak je da ne treba bezobzirno ulagat i da svako odvoji onoliko koliko moze 'halalit' . Mada mogu se zaista obrnuti veliki novci, ali opet kazem to vazi samo za one koji imaju veci broj DR-ova pa sta mislite da li postoji nacin samorganizovanja po tom pitanju da napravimo vlastitu mrezu DR-ova recimo na kytty-in link i da podijelimo plijen ?
Recite sta mislite samo nemojte
eastsideTZ je napisao/la:Posto je ovo tema koja okuplja najvise klikaca sta mislite da pokusamo zajedno pripremiti strategiju za rad kako bi na najbolji moguci nacin iskoristili otvaranje stranice. Ja bi iskreno zelio podijeliti misljenje ali i odredjena iskustva sa slicnim projektima a nadam se kytty nece ljutit sto cemo 'privatizovat' temu
I polako se priblizava zvanicni start tako da bas i nemamo puno vremena, stoga reagujte na moj prijedlog cim prije
Pozdrav društvo !
@ eastsideTZ .. napiši koju ideju imaš.
Podijeli mišljenje i svoja iskustva, jer ovaj forum je pravo mjesto za to.
pozz
Dobro jutro
EastsideTZ što se mene tiče...slobodno,nemam ništa protiv.Mislim,da imamo svi isti cilj
EastsideTZ što se mene tiče...slobodno,nemam ništa protiv.Mislim,da imamo svi isti cilj
Gost- Gost
Posto je ovo tema koja okuplja najvise klikaca sta mislite da pokusamo zajedno pripremiti strategiju za rad kako bi na najbolji moguci nacin iskoristili otvaranje stranice. Ja bi iskreno zelio podijeliti misljenje ali i odredjena iskustva sa slicnim projektima a nadam se kytty nece ljutit sto cemo 'privatizovat' temu
I polako se priblizava zvanicni start tako da bas i nemamo puno vremena, stoga reagujte na moj prijedlog cim prije
kod men isti slucaj zeza avast pokrene update i nista se nedesava glupi antiviruszuti5 je napisao/la:Nadam se da eč kod tebe raditi kako treba, jer zadnjih dana moj avast neda da ga pokrenem, nadam se da če i to biti ubrzo riješeno. Ja gi onako koristim samo za BTC. Paidverts ipak odradim ručno za svaki slučaj.
saleso- Broj postova : 603
Nadam se da eč kod tebe raditi kako treba, jer zadnjih dana moj avast neda da ga pokrenem, nadam se da če i to biti ubrzo riješeno. Ja gi onako koristim samo za BTC. Paidverts ipak odradim ručno za svaki slučaj.
Hvalazuti5 je napisao/la:saleso je napisao/la:Bimba ako moze link za skidanje onog bota za btcclicks i paidverts ili bilo ko drugi ako ima
Evo linka [You must be registered and logged in to see this link.]
saleso je napisao/la:Bimba ako moze link za skidanje onog bota za btcclicks i paidverts ili bilo ko drugi ako ima
Evo linka [You must be registered and logged in to see this link.]
Bimba ako moze link za skidanje onog bota za btcclicks i paidverts ili bilo ko drugi ako ima
robik1 je napisao/la:Današnja nagrada od 1 USD na Adf.ly gridu upravo nađena!!!!!
Svaka čast robik !
Pokaži koja je slika, ili je opiši i pošalji mi mail tvog Paypal računa na PM.
Isplata ide odmah nakon dokaza.
pozz
Stranica 7 / 16. • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Stranica 7 / 16.