[solved] Pravila za grupu koja istražuje najnovije PTC stranice
2 posters
Stranica 1 / 1.
[solved] Pravila za grupu koja istražuje najnovije PTC stranice
'listajuci' po forumu naisao sam i na ovaj podforum i apsolutno mi se svidja ideja tako da bi htio dati svoj doprinos. Eh sad tu dolazimo do sustinskog pitanja i ove teme Interesuje me po kojem principu se pokrecu 'istrage' odnosno kako i gdje se formiraju grupe (od po 25 clanova ako sam dobro shvatio) da li se one formiraju samo u odredjenim periodima ili.. ?
eastsideTZ- Broj postova : 74
Re: [solved] Pravila za grupu koja istražuje najnovije PTC stranice
Pozdrav eastside i dobrodošao !
Ispod avatara je vidljiv tvoj username i on je određene boje ovisno o statusu.
Status suradnik ( zelene boje ) je grupa koja istražuje najnovije PTC stranice.
Kada dosegnemo broj od 25 aktivnih suradnika, koji će biti sposobni istražiti jednu PTC stranicu u 3 - 5 dana, tada zatvaramo grupu skrivamo sve teme od gostiju i neaktivnih članova i prezentiramo ih jedino svojim Direktnim referralima kroz kolektivnu promociju pomoću ovog foruma.
Tvoja uloga na forumu je jednostavna.
Registriraj se na sve stranice gdje već nisi, prethodno se informiravši o situaciji .
U svome privatnom forumu izradi listu banera i otvori temu/dnevnik o PTC stranici koju želiš smjestiti u forum "PREPORUKE".
Budi aktivan i komunikativan.
Ako si od volje biti suradnikom, javi mi da ti otvorim privatni forum.
Ako nešto ne razumiješ ili ne znaš učiniti, javi se meni ili Apocalypso i biti ćemo vrlo izdašni u objašnjenju.
Pozz
Ispod avatara je vidljiv tvoj username i on je određene boje ovisno o statusu.
Status suradnik ( zelene boje ) je grupa koja istražuje najnovije PTC stranice.
Kada dosegnemo broj od 25 aktivnih suradnika, koji će biti sposobni istražiti jednu PTC stranicu u 3 - 5 dana, tada zatvaramo grupu skrivamo sve teme od gostiju i neaktivnih članova i prezentiramo ih jedino svojim Direktnim referralima kroz kolektivnu promociju pomoću ovog foruma.
Tvoja uloga na forumu je jednostavna.
Registriraj se na sve stranice gdje već nisi, prethodno se informiravši o situaciji .
U svome privatnom forumu izradi listu banera i otvori temu/dnevnik o PTC stranici koju želiš smjestiti u forum "PREPORUKE".
Budi aktivan i komunikativan.
Ako si od volje biti suradnikom, javi mi da ti otvorim privatni forum.
Ako nešto ne razumiješ ili ne znaš učiniti, javi se meni ili Apocalypso i biti ćemo vrlo izdašni u objašnjenju.
Pozz
bimba- Broj postova : 1064
Dosta informacija u kratko vrijeme pa sam i propustio sustinu da samo saradnici mogu ucestvovati u istrazivanju, a dodatno su me zbunile 4 otvorene teme na podfurumu istrazivanje. Svakako da imam namjeru i sam ucestvovati u testiranju stranica stoga ako je jedini nacin da sam 'promovisem' novu stranicu moj podforum onda otvori pa da krenemo sa radom
A ako sam shvatio princip rada (u prvoj recenici) onda mozes zakljucati i ovu temu
A ako sam shvatio princip rada (u prvoj recenici) onda mozes zakljucati i ovu temu
eastsideTZ- Broj postova : 74
Oprosti ako sam bio nerazumljiv.
Svi mogu učestvovati u testiranju i svi imaju jednake uvjete refbacka.
Suradnici su članovi koji troše preko 2 sata dnevno u PTC industriji i raspoloženi su svoje vrijeme utrošiti uz PTC Akademiju.
25 Suradnika je kritična masa koja je sposobna testirati veliku količinu najnovijih PTC stranica u vrlo kratko vrijeme.
Naš profit se ne nalazi u međusobnom registriranju, već u informaciji koju sami stvaramo i provjeravamo.
Takve informacije su dovoljno vrijedne da ih možemo materijalizirati organiziranim reklamiranjem u svrhu regrutiranja direktnih referrala.
U tome trenutku naša istraživanja i komunikacija u testiranju postaje nevidljiva za javnost, odnosno zatvaramo grupu koja nastavlja svoj posao ( klikanje i reklamiranje )
pozz
Svi mogu učestvovati u testiranju i svi imaju jednake uvjete refbacka.
Suradnici su članovi koji troše preko 2 sata dnevno u PTC industriji i raspoloženi su svoje vrijeme utrošiti uz PTC Akademiju.
25 Suradnika je kritična masa koja je sposobna testirati veliku količinu najnovijih PTC stranica u vrlo kratko vrijeme.
Naš profit se ne nalazi u međusobnom registriranju, već u informaciji koju sami stvaramo i provjeravamo.
Takve informacije su dovoljno vrijedne da ih možemo materijalizirati organiziranim reklamiranjem u svrhu regrutiranja direktnih referrala.
U tome trenutku naša istraživanja i komunikacija u testiranju postaje nevidljiva za javnost, odnosno zatvaramo grupu koja nastavlja svoj posao ( klikanje i reklamiranje )
pozz
bimba- Broj postova : 1064
Stranica 1 / 1.