[solved]Moderiranje privatnog foruma
2 posters
Stranica 1 / 1.
[solved]Moderiranje privatnog foruma
Pozdrav, može li se saznati kako se Einbux iz mog foruma našao na netu sa svim postovima među nama?
Molila sam, da se tema briše jer stranica ne postoji više, a ne da ide na google.
[You must be registered and logged in to see this image.]
lp.
Molila sam, da se tema briše jer stranica ne postoji više, a ne da ide na google.
lp.
triglavmojdom- Broj postova : 498
Re: [solved]Moderiranje privatnog foruma
Svaka postojeća i registrirana [You must be registered and logged in to see this link.] pa tako i [You must be registered and logged in to see this link.] indeksirana je od strane googla i drugih browsera te zajedno sa cjelokupnim sadržajem prisutna na netu.
PTC AKADEMIJA NIJE TAJNA ORGANIZACIJA PA TAKO NI NJEN SADRŽAJ, VEĆ NAPROTIV SLUŽI U INFORMATIVNE SVRHE CJELOKUPNE INTERNET ZAJEDNICE
Nije mi jasno što tebi nije jasno
Moderatori osobnih foruma sami su odgovorni za sadržaj svojih foruma, o tome smo raspravljali već nekoliko puta. Ako želiš obrisati temu, postove...izvoli to učiniti.
a sad činjenice: 8.11. zatražila si da se tema prebaci u scam - i prebačena je u SCAM
dva dana nakon toga da ide u kantu za smeće
danas da se briše
...sutra???
PTC AKADEMIJA NIJE TAJNA ORGANIZACIJA PA TAKO NI NJEN SADRŽAJ, VEĆ NAPROTIV SLUŽI U INFORMATIVNE SVRHE CJELOKUPNE INTERNET ZAJEDNICE
Nije mi jasno što tebi nije jasno
Moderatori osobnih foruma sami su odgovorni za sadržaj svojih foruma, o tome smo raspravljali već nekoliko puta. Ako želiš obrisati temu, postove...izvoli to učiniti.
a sad činjenice: 8.11. zatražila si da se tema prebaci u scam - i prebačena je u SCAM
dva dana nakon toga da ide u kantu za smeće
danas da se briše
...sutra???
Gost- Gost
Pozdrav cure !
Jesam se dobro nasmijao
Svaki vlasnik neke web stranice se trudi da mu sajt bude Google frendly, upravo da bi bili vidljivi na cijelom netu.
Što se brisanja tema tiče, trebala bi imati opciju da sama obrišeš postove i teme u svom forumu jer prema postavkama ti si ovlašteni moderator svog foruma.
Svakako ću istražiti to požljivije.
U međuvremenu potvrdi možeš li brisati postove i teme ili ne .
pozz
Jesam se dobro nasmijao
Svaki vlasnik neke web stranice se trudi da mu sajt bude Google frendly, upravo da bi bili vidljivi na cijelom netu.
Što se brisanja tema tiče, trebala bi imati opciju da sama obrišeš postove i teme u svom forumu jer prema postavkama ti si ovlašteni moderator svog foruma.
Svakako ću istražiti to požljivije.
U međuvremenu potvrdi možeš li brisati postove i teme ili ne .
pozz
bimba- Broj postova : 1064
Dobro jutro svima,
Apocalypso, več sam se jedanput žalila da nemam uvijek znak x za brisanje (kada ste tražili, da održavamo svoje forume uredne). Kod mojih postova imam mogućnost editiranja, a nema mogučnost brisati recimo tvoj post. To mi nije jasno kako se može onda od nas očekivati, da nešto brišemo ako želimo kada to ne možemo uraditi. Ili možda samo meni ne ide. Drugo je pitanje kad se zamoli da nešto ide u scam ide sa razlogom, kao što bi ti rekla informativne svrhe. Več sam vidjela tvoju reakciju kada su bimba i Saleso nešto brisali, pa ni onda nije bilo u redu. Tako da stavljam pitanje dali nešto što ne želimo na svom forumu brišemo ili ide scam stranica u scam sa tvojom pomoči?
lp.
Apocalypso, več sam se jedanput žalila da nemam uvijek znak x za brisanje (kada ste tražili, da održavamo svoje forume uredne). Kod mojih postova imam mogućnost editiranja, a nema mogučnost brisati recimo tvoj post. To mi nije jasno kako se može onda od nas očekivati, da nešto brišemo ako želimo kada to ne možemo uraditi. Ili možda samo meni ne ide. Drugo je pitanje kad se zamoli da nešto ide u scam ide sa razlogom, kao što bi ti rekla informativne svrhe. Več sam vidjela tvoju reakciju kada su bimba i Saleso nešto brisali, pa ni onda nije bilo u redu. Tako da stavljam pitanje dali nešto što ne želimo na svom forumu brišemo ili ide scam stranica u scam sa tvojom pomoči?
lp.
@ triglav ...
U pravu si ! Sorry
Pregledao sam postavke i uistinu nemate ovlasti moderiranja svojih foruma.
Naime znam da sam vam postavio te ovlasti, ali je onda to bilo objavljeno u naslovu svakog foruma.
Budući da je to bilo vizualno ružno, na drugom mjestu sam to makao ali sam neznajući ujedno makao i vaše ovlasti.
Bojim se da će Akademija morati trpiti, ako želimo da ste samostalni na svojim forumima.
Molim da primite isprike što smo bili u zabludi i nismo to ranije primjetili.
Triglav... molim te da mi potvrdiš svoje moderatorske mogućnosti na svom forumu sada nakon novih postavki.
Hvala i pozz
U pravu si ! Sorry
Pregledao sam postavke i uistinu nemate ovlasti moderiranja svojih foruma.
Naime znam da sam vam postavio te ovlasti, ali je onda to bilo objavljeno u naslovu svakog foruma.
Budući da je to bilo vizualno ružno, na drugom mjestu sam to makao ali sam neznajući ujedno makao i vaše ovlasti.
Bojim se da će Akademija morati trpiti, ako želimo da ste samostalni na svojim forumima.
Molim da primite isprike što smo bili u zabludi i nismo to ranije primjetili.
Triglav... molim te da mi potvrdiš svoje moderatorske mogućnosti na svom forumu sada nakon novih postavki.
Hvala i pozz
bimba- Broj postova : 1064
bimba, hvala, mislim, da će sada biti u redu; ako ne, opet ću jaukniti.
lp.
lp.
Similar topics
» [solved]zaporka
» [solved]Regalclix
» [solved]Reklamiranje
» [solved]Negativni bodovi
» [solved]Clixpay i cashetria
» [solved]Regalclix
» [solved]Reklamiranje
» [solved]Negativni bodovi