Pričaonica !!!
+8
eastsideTZ
robik1
zuti5
korisnik11
saleso
zocko66
limun
bimba
12 posters
Stranica 3 / 16.
Stranica 3 / 16. • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Re: Pričaonica !!!
Evo Vam jedna bezobrazno dobra, ako nije prevara.. dobijete Upgrade besplatno pa imate 100% od referala, a dnevno se naklika oko $0.10
[You must be registered and logged in to see this link.]
Dali neko zna kolko smo ovde po mojoj proceni mozemo se probrojati na prste ... ili
Zadnja promjena: vlatkomitev; pon 2 vel 2015 - 19:18; ukupno mijenjano 1 put.
ok probacu da skupim dva DRsaleso je napisao/la:vlatkomitev je napisao/la:evo i mene i sada imas 2 samo opis kako ovo funkcionirazuti5 je napisao/la:Ljudi hajmo se organizovati i napuniti ovu matricu. Znači svakom po 2 referala i da izvučemo pare što je prije moguče. Ako ko hoče pogurati trebam barem 2 referala da završe registraciju i sve je besplatno. Evo linka pa udrite
vlatko sve pise na sajtu sad trebas ti naci sebi 2 DR i tako dalje kad ispunis matricu da 6 nivoa imas 10$ i mozes uplatiti sledecu matricu i tako dalje
zuti5 je napisao/la:
Znači na 14 referala odnosno na 3 nivou vračaš svoje uloženo? I dali mogu uzeti starter plan kada več nakupim dovoljno referala?
koliko sam ja to shvatio mozes odma, mada ako znas engleski odvoji po sata pa procitaj dosta su dobro obljasnili, mada ja po obicaju pola preskocim kad citam
saleso- Broj postova : 603
saleso je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this image.]
ako zanemarimo prvi besplatni plan vidimo da u starter clansvu vlasnicima od svake uplate ostaje 0.74$ a kontam da ce dobar deo da uplacuje clanstvo i nece cekati da nakupi 100 i kusur clanova
Znači na 14 referala odnosno na 3 nivou vračaš svoje uloženo? I dali mogu uzeti starter plan kada več nakupim dovoljno referala?
[You must be registered and logged in to see this image.]
ako zanemarimo prvi besplatni plan vidimo da u starter clansvu vlasnicima od svake uplate ostaje 0.74$ a kontam da ce dobar deo da uplacuje clanstvo i nece cekati da nakupi 100 i kusur clanova
limun je napisao/la:...ljudi, nemojte me pogrešno shvatiti, ali se nemojte zaletati na ovakve stvari... ... ovakvih stvari je prepun internet, ali se pokušajte zamisliti koji je smisao svega, kako šta i na kojem principu radi? Kako i od čega stranica zarađuje, pogotovo ako ne ulažeš ništa a zarađuješ ogromne svote? Zašto bi neko poklanjao svoj novac nekima tamo po bijelom svijetu...?
Ne govorim konkretno za ovu stranicu, jer je još nisam stigao pregledati, ali budite obazrivi i ne gubite svoje vrijeme na slične modele piramida gdje se od zraka pravi zlato....
upravu si Limune što se tiče tih stranica, ali ovdje se radi o tome da ako dovedeš 128 referala u 6 nivoa dobiješ 10,06$, što i nije nešto sumnjivo. Ako još ko i plati i ide na 10 nivoa, e tu nastaje tegoba.
...ljudi, nemojte me pogrešno shvatiti, ali se nemojte zaletati na ovakve stvari... ... ovakvih stvari je prepun internet, ali se pokušajte zamisliti koji je smisao svega, kako šta i na kojem principu radi? Kako i od čega stranica zarađuje, pogotovo ako ne ulažeš ništa a zarađuješ ogromne svote? Zašto bi neko poklanjao svoj novac nekima tamo po bijelom svijetu...?
Ne govorim konkretno za ovu stranicu, jer je još nisam stigao pregledati, ali budite obazrivi i ne gubite svoje vrijeme na slične modele piramida gdje se od zraka pravi zlato....
zuti5 je napisao/la:vlatkomitev je napisao/la:evo i mene i sada imas 2 samo opis kako ovo funkcionirazuti5 je napisao/la:Ljudi hajmo se organizovati i napuniti ovu matricu. Znači svakom po 2 referala i da izvučemo pare što je prije moguče. Ako ko hoče pogurati trebam barem 2 referala da završe registraciju i sve je besplatno. Evo linka pa udrite
Kao što je i salseo rekao trebaš 2 referala do 6 nivoa. Kad završiš registraciju do kraja vidjet češ princip vrlo jednostavno. A kako sam ja razumio i svaki moj referal ide u dubinu, tj. sljedeči moji referali idu tebi i salseu, dok se matrica ne popuni.Neznam baš onda trebam iči do 10tog nivoa a to je oko 2k referala.saleso je napisao/la:zuti5 oces uplacivati clanstvo?
minimum za povuci je 15$ tako da onda ovo nema smisla
vlatkomitev je napisao/la:evo i mene i sada imas 2 samo opis kako ovo funkcionirazuti5 je napisao/la:Ljudi hajmo se organizovati i napuniti ovu matricu. Znači svakom po 2 referala i da izvučemo pare što je prije moguče. Ako ko hoče pogurati trebam barem 2 referala da završe registraciju i sve je besplatno. Evo linka pa udrite
Kao što je i salseo rekao trebaš 2 referala do 6 nivoa. Kad završiš registraciju do kraja vidjet češ princip vrlo jednostavno. A kako sam ja razumio i svaki moj referal ide u dubinu, tj. sljedeči moji referali idu tebi i salseu, dok se matrica ne popuni.
Neznam baš onda trebam iči do 10tog nivoa a to je oko 2k referala.saleso je napisao/la:zuti5 oces uplacivati clanstvo?
vlatkomitev je napisao/la:evo i mene i sada imas 2 samo opis kako ovo funkcionirazuti5 je napisao/la:Ljudi hajmo se organizovati i napuniti ovu matricu. Znači svakom po 2 referala i da izvučemo pare što je prije moguče. Ako ko hoče pogurati trebam barem 2 referala da završe registraciju i sve je besplatno. Evo linka pa udrite
vlatko sve pise na sajtu sad trebas ti naci sebi 2 DR i tako dalje kad ispunis matricu da 6 nivoa imas 10$ i mozes uplatiti sledecu matricu i tako dalje
vlatkomitev je napisao/la:a kako ovo funkcionise koliko se zaradi od reklama jas sam prebukiran ali ako je instan oda da ga uzmeme pocele je d ami smetaju na moje profitabilne stranicelimun je napisao/la:...... i još samo jedna, min isplata $0.60 , dnevno reklama naklikati za $0.143 , plus bux bonus, ali nije jednostavan (ima microjob)
..... za 4-5 dana isplata...
...napisao sam već, imaš $0.10 dnevno, a min isplata je $0.60
... Vlatko, da ne bude zabune, ja ne trebam referale za ove stranice što postavljam. One su tu trenutno, i može se na brzinu uzeti nešto sitnih para. Već sutra je moguće da promijene pravila i limite za isplatu, ili da prestanu plaćati...
Ove stranice samo postavljam da obavijestim one koji žele da "nabildaju" svoj PerfectMoney račun, jer kao standard članu, zarada od referala je mizerna, a stranice su takve da možeš napraviti 1, 2 ili max 3 sitne isplate i oni promijene pravila ili te uslove da uzmeš upgrade.
... da nebi bilo više zabune, ja ću, čim uhvatim vremena, napraviti jedan dio na svom forumu samo za ovakve stranice, pa koga bude interesovalo, moći će ih tamo potražiti....
a kako ovo funkcionise koliko se zaradi od reklama jas sam prebukiran ali ako je instan oda da ga uzmeme pocele je d ami smetaju na moje profitabilne stranicelimun je napisao/la:...... i još samo jedna, min isplata $0.60 , dnevno reklama naklikati za $0.143 , plus bux bonus, ali nije jednostavan (ima microjob)
...... i još samo jedna, min isplata $0.60 , dnevno reklama naklikati za $0.143 , plus bux bonus, ali nije jednostavan (ima microjob)
evo i mene i sada imas 2 samo opis kako ovo funkcionirazuti5 je napisao/la:Ljudi hajmo se organizovati i napuniti ovu matricu. Znači svakom po 2 referala i da izvučemo pare što je prije moguče. Ako ko hoče pogurati trebam barem 2 referala da završe registraciju i sve je besplatno. Evo linka pa udrite
stigao valjda cu pomocizuti5 je napisao/la:Ljudi hajmo se organizovati i napuniti ovu matricu. Znači svakom po 2 referala i da izvučemo pare što je prije moguče. Ako ko hoče pogurati trebam barem 2 referala da završe registraciju i sve je besplatno. Evo linka pa udrite
Ljudi hajmo se organizovati i napuniti ovu matricu. Znači svakom po 2 referala i da izvučemo pare što je prije moguče. Ako ko hoče pogurati trebam barem 2 referala da završe registraciju i sve je besplatno. Evo linka pa udrite
limun je napisao/la:Evo još jedna dosta brza stranica, isplata nije odmah prvi dan, ali dnevno imate preko $0.10 , a min isplata je $1.
Vidim po forumima da ljudi masovno isplaćuju, pa je treba iskoristiti dok imaju para..
ovo je lepo 0.175$ za jedan dan
eastsideTZ je napisao/la:limune dragi odakle ih cupas
... volim ove brze novce.... , zaboravih reći ko ima strpljenja da isklika i Adgrid, ima bux bonus još $0.07
limune dragi, odakle ih cupas
eastsideTZ- Broj postova : 74
limun je napisao/la:Evo još jedna dosta brza stranica, isplata nije odmah prvi dan, ali dnevno imate preko $0.10 , a min isplata je $1.
Vidim po forumima da ljudi masovno isplaćuju, pa je treba iskoristiti dok imaju para..
Evo još jedna dosta brza stranica, isplata nije odmah prvi dan, ali dnevno imate preko $0.10 , a min isplata je $1.
Malo evo me sigurno me vidis malo sam se kasnije priklucio ali evo mezuti5 je napisao/la:vlatkomitev je napisao/la:Evo ja cu da se prikljucimzuti5 je napisao/la:Hvala momci vidim vas u prvom nivou referala. A ima podosta besplatnih stvari, nisam još ni blizu sve istražio. A što se tiče ostalih nemoj te se stiditi slobodno se regajte
Nazalost ne vidim te vlatkomitev i da se zahvalim eastsidetz što se priključio.
vlatkomitev je napisao/la:Evo ja cu da se prikljucimzuti5 je napisao/la:Hvala momci vidim vas u prvom nivou referala. A ima podosta besplatnih stvari, nisam još ni blizu sve istražio. A što se tiče ostalih nemoj te se stiditi slobodno se regajte
Nazalost ne vidim te vlatkomitev i da se zahvalim eastsidetz što se priključio.
Stranica 3 / 16. • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Stranica 3 / 16.