White pins+ - AKCIJA 50% mojim DR by saleso
+6
radnaskelans
eastsideTZ
korisnik11
triglavmojdom
lpijanac
bimba
10 posters
Stranica 1 / 6.
Stranica 1 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
White pins+ - AKCIJA 50% mojim DR by saleso
White pins+ je nemacka kompanija koja se bavi istrazivanjem trzista,dnevno imate da kliknete na 2 slike, samo izaberete koja vam se vise svidja i to je to , nagrada za to je 2 eura dnevno. Losija strana je sto se isplata moze traziti tek posle 90 dana, imam jos nekih 80 dana pa cemo da vidimo jel placaju, inace isplate idu proke paypal, skril i bank transfer.
Pocetna stranica, za reg samo skrolujte dale i kliknite na join free
" />
to vas vodi na sledecu stranicu za registraciju,kod njih nema klasicnih ref linkova nego u posebno polje pisete mejl od osobe koja vas je pozvala
" />
ako se odlucite reg molim vas da upisete moj mejl pejic.sale0@gmail.com na taj nacin se skupljaju "milje" koje vam naravno povecavaju zaradu. Obavite celu reg i dobicete dodatnih 20 milja.
Kad se ulogujete nadjete se u vasem "radnom" prostoru
" />
dole de sam obelezio strelicom imate jedan crveni krst, to zneci da niste obavili svoje dnevne zadatke, ako je zeleni ceker sve je ok.
" />
obavezno ispunite sva polja oznacena crvenom zvezdicom. Sajt je na engleskom i nemackom jeziku pa kome sta odgovara.
Ako imate koje pitanje slobodno pitajte, takodje ako ko ima kakva iskustva nek podeli ovde jer i za mene je ovo sve novo
Pocetna stranica, za reg samo skrolujte dale i kliknite na join free
" />
to vas vodi na sledecu stranicu za registraciju,kod njih nema klasicnih ref linkova nego u posebno polje pisete mejl od osobe koja vas je pozvala
" />
ako se odlucite reg molim vas da upisete moj mejl pejic.sale0@gmail.com na taj nacin se skupljaju "milje" koje vam naravno povecavaju zaradu. Obavite celu reg i dobicete dodatnih 20 milja.
Kad se ulogujete nadjete se u vasem "radnom" prostoru
" />
dole de sam obelezio strelicom imate jedan crveni krst, to zneci da niste obavili svoje dnevne zadatke, ako je zeleni ceker sve je ok.
" />
obavezno ispunite sva polja oznacena crvenom zvezdicom. Sajt je na engleskom i nemackom jeziku pa kome sta odgovara.
Ako imate koje pitanje slobodno pitajte, takodje ako ko ima kakva iskustva nek podeli ovde jer i za mene je ovo sve novo
Zadnja promjena: saleso; ned 14 ruj 2014 - 11:28; ukupno mijenjano 1 put.
saleso- Broj postova : 603
Re: White pins+ - AKCIJA 50% mojim DR by saleso
Odličan uradak !
bimba- Broj postova : 1064
Zbog ovakvih stvari mi treba malo vremena da sve buke jasnio i prgledno
Saleso, možeš li molim te malo detaljnije pojasniti princip rada i gdje su te 2 slike na koje treba kliknuti
Gost- Gost
[img][/img]
Ovo je nastavak slike br3,zeleni ceker znaci da si odradio a ako ima crveni krst(X)to znaci da nisi i samo kliknes i to te vodi na sledeci prozor
[img][/img]
ovde samo kliknes na sliku koja ti se vise svidja i to je to, kad kliknes on ti automatski ucitava slideci par slika.Ja nisam nasao ovde opcilu logout pa ga samo ugasim
Ako te jos sta interesuje slobodno pitaj
Ovo je nastavak slike br3,zeleni ceker znaci da si odradio a ako ima crveni krst(X)to znaci da nisi i samo kliknes i to te vodi na sledeci prozor
[img][/img]
ovde samo kliknes na sliku koja ti se vise svidja i to je to, kad kliknes on ti automatski ucitava slideci par slika.Ja nisam nasao ovde opcilu logout pa ga samo ugasim
Ako te jos sta interesuje slobodno pitaj
e hvala ti, ja sam to danas isklikala jedno 50 komada, baš su cool slike, a da uopće nisam znala šta radim ni dail je to to što treba.
uglavnom sve štima ako je to ono što treba klikat (al ne 50 nego samo 2)
uglavnom sve štima ako je to ono što treba klikat (al ne 50 nego samo 2)
Gost- Gost
Kontam te i ja sam to isto uradio pre koji dan
lpijanac- Broj postova : 32
Da a kad prodje 30 dana povecava se na 3 i tako dalje, mozes da vidis u tabeli, e sad samo da placaju
Dragi moji referali, valjalo bi to napraviti jer izgleda da će brisati profile bez toga.
Svi koji smo registrirani na WhitePoins moramo na mail info@whitepins.com poslati dokumente kojima dokazujemo svoj identitet. Skeniranu ličnu kartu (obostrano) i neki račun gdje se vidi naša adresa i ime i prezime.
Pos Subjekt u mailu napisati : documents for verification of (i onda svoj mail kojim se prijavljujete na stranici )
Svi koji smo registrirani na WhitePoins moramo na mail info@whitepins.com poslati dokumente kojima dokazujemo svoj identitet. Skeniranu ličnu kartu (obostrano) i neki račun gdje se vidi naša adresa i ime i prezime.
Pos Subjekt u mailu napisati : documents for verification of (i onda svoj mail kojim se prijavljujete na stranici )
jedno pitanje...
da li vama nakon logiranja i kad kliknete na onaj crveni križić, preusmjerava na ponovni login beta verzije?
da li vama nakon logiranja i kad kliknete na onaj crveni križić, preusmjerava na ponovni login beta verzije?
Gost- Gost
Da i meni to isto radi
WHITE PINS
Saleso, dobro veće,
danas sam se upisala i navela tvoj mail.
Hvala za preporuku stanice, pa ćemo vidjeti.
lp
danas sam se upisala i navela tvoj mail.
Hvala za preporuku stanice, pa ćemo vidjeti.
lp
triglavmojdom- Broj postova : 498
Nema na cemu hvala tebi i svima koji su se registrovali
http://whitepinsplus.com/ samo kad se budes reg treba da upises moj mejl, ajde molim te sacekaj danas u toku dana cu da postavim slike gore u prvom postu pa ce ti biti lakse za reg, hvala
[img][/img]
ljudi neznam da li ste poslali dokumenta ali evo ovakvo je stanje
ljudi neznam da li ste poslali dokumenta ali evo ovakvo je stanje
Saleso, ona zelena kljukica je moja, onda su ipak dobili. Mail mi je kao javljao, da nije mogao dostaviti.
Hura, barem nešto.
lp.
Hura, barem nešto.
lp.
triglavmojdom- Broj postova : 498
Super i meni je prvo bio javio da nemogu da dobiju, moracu da kontaktiram gospodju preko koje sam se reg da vidim jel sve ok
koliko ja mogu zaključiti iz ove slike, 3 računa su u postupku provjere a jedan (zeleni) nije.
Od tog zelenom vjerovatno nisu dobili potrebne dokumente.
Bonusmeilen nema veze sa verifikacijom.
Ako griješim, ispravite me!
Gost- Gost
Valjda referrer ne može zarađivati od neverificiranih osoba. Zato mu prikažu takav podatak
korisnik11- Broj postova : 63
malo si pogresila, zeleni je verifikovan a ova 3 su u potupku, kad se zavrsi verifikacija onda se dobije 25 pena po refApocalypso je napisao/la:koliko ja mogu zaključiti iz ove slike, 3 računa su u postupku provjere a jedan (zeleni) nije.
[img][/img]
ok, ako ti tako kažeš.
ja sam poslala prije 10 dana sve što su tražili. Potvrdili su da su primili i da poslali na obradu.
ja sam poslala prije 10 dana sve što su tražili. Potvrdili su da su primili i da poslali na obradu.
Gost- Gost
ma nema frke ja cisto stavio da znate kakvo je stanje reko ako nije neko poslao da salje
Stranica 1 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» 8Click - AKCIJA 50% mojim DR by saleso
» White pins+
» Aces&Nudes - 50 % mojim DR by saleso
» LiquidBux - AKCIJA 60% mojim DR
» Digadz - Akcija 50% mojim DR by kytty
» White pins+
» Aces&Nudes - 50 % mojim DR by saleso
» LiquidBux - AKCIJA 60% mojim DR
» Digadz - Akcija 50% mojim DR by kytty