Internationalbux
2 posters
Stranica 1 / 1.
Internationalbux
Internationalbux sestrinska PTC od Buxbery. Za prvih 5000 članova free premium upgrade koje košta $10.
Vrijednost reklama je 5 po 0,005 i nisu u fokusu
Upgrade ide od $10 pa gore
Minimum za isplatu je 5 pa 7
Cijena RR je 0,22 s tim da kreče od 25 kom
I na kraju cijena reklama
Ovdje neču odmah uzimat RR tako da čemo o time kasnije.
I za sve zainteresirane jo jednom baner
Vrijednost reklama je 5 po 0,005 i nisu u fokusu
Upgrade ide od $10 pa gore
Minimum za isplatu je 5 pa 7
Cijena RR je 0,22 s tim da kreče od 25 kom
I na kraju cijena reklama
Ovdje neču odmah uzimat RR tako da čemo o time kasnije.
I za sve zainteresirane jo jednom baner
Zadnja promjena: zuti5; sub 14 vel 2015 - 21:25; ukupno mijenjano 1 put.
Re: Internationalbux
Vlatko nadam se da ču te vidjeti i na PTCSoul jer u nju polažem najviše nade. Što se vidi jer sam uzeo 25 RR. Ali o tome čemo na pomenutoj temi
Admin demantira da je deo PTCBery grupacijeAdministrator InternationalBux je napisao/la:We are not part of ptcstair and buxbery
members if you advertise your link please don't use any ptcsite just use only internationalbux
its because we dont want to be part of any ptc site so please we need your cooperation members
we want this site become legit that all
thank you and good luck
I ja sam danas to pročitao, a koliko sam shvatio ovaj je radio sa Berry i Stair Adminom i sada se odvojio, bar sam tako razumio iz pisanje na Stairu.
8 dana na ovoj stranici i skupio min cashout od 2$ ovde ima ulozeno 5.5$ i za taj novac sam kupio 25 RR a pri tome sam dobio i jas 2 DR Sa ovim privodimo Test 1 pri kraju i evo zahtev da vidomo dali isplaca ova stran koja je u pocetku prestavljena kako sestrinski sajt PTCBery i PTCStair
Nadajmo se da ce isplata docii to brzo
Nadajmo se da ce isplata docii to brzo
Legla je isplata znaci Test 1 je zavrsen pocinje Test 2
Evo dokaz za isplatu
Idemo dalje da vidimo dali je stran isplatljiva RR rade porsecno, sutra cu obajvit dokaz kako rade
Evo dokaz za isplatu
Idemo dalje da vidimo dali je stran isplatljiva RR rade porsecno, sutra cu obajvit dokaz kako rade
Obavjest za moje DR: mikabrico i oskar da je stranica pokrenula dispute protiv moje jedine isplate, kako tvrde radi korištenja ilegalnog softvera kojeg nikada nisam koristio. Zato budite na oprezu.
isto i protiv mene jas sam odma dao odgovor uradite i vi to da ga mi sjebemo da ga skinemo odma dok je rano jso kada samo vise onda se on sjebaozuti5 je napisao/la:Obavjest za moje DR: mikabrico i oskar da je stranica pokrenula dispute protiv moje jedine isplate, kako tvrde radi korištenja ilegalnog softvera kojeg nikada nisam koristio. Zato budite na oprezu.
Poslao sam odgovor. A u uzvratu sam dobio obrazloženje da če mi vratiti na AB pa da mogu isplatiti na paypal. Čista muljaža. Poslao sam i ticket da mogu prepisku oslati Payzi da vidi o čemu se radi, s tim da odmah poslikam i pitanja i odgovore da ih nebi kasnije izbrisali.
Stranica 1 / 1.