TRAFFICMONSOON
+6
eastsideTZ
nesa33
vlatkomitev
triglavmojdom
bimba
limun
10 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
TRAFFICMONSOON
TRAFFICMONSOON - JAKO POPULARNO U OVOM TRENUTKU
Možda je još suviše rano da postavljam stranicu na koju sam se tek juče registrovao, ali ono što sam tamo pronašao me zaprepastilo...
Primjetio sam da se jako mnogo reklamira zadnjih dana, ali samo ime mi izgledalo jako glupavo i brzim pregledom sam pomislio da je to još jedan od onih ponzi i hyp majmunluka (što ne znači i da nije... ), ali kad sam se registrovao, vidio sam da ima i reklama za isklikati...
Oni to nazivaju Cash links , što je u stvari bilo 10-ak reklama u tom momenu (8 x 0.01$ i 2 x 0.02$), i još su se kasnije pojavile još 2, tako da sam samo od vlastitih klikova nakupio 0.14$ čim sam se registrovao....
Poslao sam link nekolicini drugara, i tada sam vidio da je zarada od klikova referala svih 100% ...
Tako da sam ja za samo dva dana sakupio minimalan iznos za isplatu - 2 dolara
Ovo je jedan dio iz maila koji mi je admin poslao nakon registracije:
"If you click all the cash links and earn $0.10 -- if you had 10 referrals earning the same, even if they are free members, you would have earned $1.10 from cash links.
You earn 100% of what your referrals earn from cash link clicks."
Iako na stranici ima raznoraznih mogućnosti za kupovinu pozicija, reklama,bannera i šta ti ja znam koječega..., dovoljno je da se isklikaju samo "Cash links" , odnosno reklame kojih bude 10-ak , vrijednosti 0.01 ili 0.02 dolara.
Sve što je potrebno uraditi da bi se ove reklame dobile i sutradan, je da se surfa bar 10 stranica , jer je ovo ipak TE stranica..
a to se radi klikom na "Start Surfing 2:1".
Nakon što to odradite, resetovćete tajmer na novih 24 sata, i sve što je potrebno, je da bar 10 minuta prije isteka ovih 24 sata, ponovo pogledate bar 10 stranica na Surf page.
"To qualify for referral click earnings from these links, you must have clicked a minimum of 10 ads in the traffic exchange within the last 24 hours."
Pošto sam i ja tek dva dana registrovan, dok saznam više informacija, objaviću ih ovdje, a do tada ko želi može se registrovati ovde:
https://trafficmonsoon.com/?ref=limun
Možda je još suviše rano da postavljam stranicu na koju sam se tek juče registrovao, ali ono što sam tamo pronašao me zaprepastilo...
Primjetio sam da se jako mnogo reklamira zadnjih dana, ali samo ime mi izgledalo jako glupavo i brzim pregledom sam pomislio da je to još jedan od onih ponzi i hyp majmunluka (što ne znači i da nije... ), ali kad sam se registrovao, vidio sam da ima i reklama za isklikati...
Oni to nazivaju Cash links , što je u stvari bilo 10-ak reklama u tom momenu (8 x 0.01$ i 2 x 0.02$), i još su se kasnije pojavile još 2, tako da sam samo od vlastitih klikova nakupio 0.14$ čim sam se registrovao....
Poslao sam link nekolicini drugara, i tada sam vidio da je zarada od klikova referala svih 100% ...
Tako da sam ja za samo dva dana sakupio minimalan iznos za isplatu - 2 dolara
Ovo je jedan dio iz maila koji mi je admin poslao nakon registracije:
"If you click all the cash links and earn $0.10 -- if you had 10 referrals earning the same, even if they are free members, you would have earned $1.10 from cash links.
You earn 100% of what your referrals earn from cash link clicks."
Iako na stranici ima raznoraznih mogućnosti za kupovinu pozicija, reklama,bannera i šta ti ja znam koječega..., dovoljno je da se isklikaju samo "Cash links" , odnosno reklame kojih bude 10-ak , vrijednosti 0.01 ili 0.02 dolara.
Sve što je potrebno uraditi da bi se ove reklame dobile i sutradan, je da se surfa bar 10 stranica , jer je ovo ipak TE stranica..
a to se radi klikom na "Start Surfing 2:1".
Nakon što to odradite, resetovćete tajmer na novih 24 sata, i sve što je potrebno, je da bar 10 minuta prije isteka ovih 24 sata, ponovo pogledate bar 10 stranica na Surf page.
"To qualify for referral click earnings from these links, you must have clicked a minimum of 10 ads in the traffic exchange within the last 24 hours."
Pošto sam i ja tek dva dana registrovan, dok saznam više informacija, objaviću ih ovdje, a do tada ko želi može se registrovati ovde:
https://trafficmonsoon.com/?ref=limun
Re: TRAFFICMONSOON
Hvala, ali nekako nemam sreće ni na čemu što predložiš pa ću ovo propustiti.
bimba- Broj postova : 1064
evo, upisana, zarada 0,13$.
lp
lp
triglavmojdom- Broj postova : 498
danas samo 5 reklama...a da dobiješ zaradu od referala trebaš ih isklikati 10 (dobro da nemam nijednog...)lp.
triglavmojdom je napisao/la:danas samo 5 reklama...a da dobiješ zaradu od referala trebaš ih isklikati 10 (dobro da nemam nijednog...)lp.
, ...ma neeeee, da bi uopšte dobila reklame sutradan, kao i zaradu od referala, potrebno je bar jednom u 24 sata pogledati 10 TE reklama,
...to su ti one kada stisneš "Start Surf 2:1"... .., imaš tamo onaj tajmer da te obavještava kada si zadnji put pogledala reklame.
..... i još nešto, reklame se ne pojavljuju sve u isto vrijeme, ako uđeš tokom dana par puta, moguće je da ćeš ih pronaći još...
Zadnja promjena: limun; pon 12 sij 2015 - 19:08; ukupno mijenjano 1 put.
pa to jesam juće uradila (samo se ne sećam koliko)...pa i danas 10 kom pa ću vidjeti sutra (valjda).Hvala i lp.
Evo nakon svega 3 (i slovima - tri ) dana, zatražio sam isplatu kao standard član, i došla je u roku od 15 minuta.......
Stvarno ne znam šta bih rekao, i ja sam se malo pribojavao.. ali ovo me zaprepastilo.....
fee je bio samo 2% i to na stranici prilikom zahtjeva za isplatu, za Payza i SolidTrustPay kažu da nema ni fee..
...ljudi moji, šta je ovo..., sinoć sam napravio isplatu, a ovo je moje stanje na balansu večeras..
Tražite referale kako god znate...
...take money and.... ruuuuuuun..
nesa33 je napisao/la:Imaš još jednog direktnog ref.
Hvala @nesa , mislim da ćeš biti jako zadovoljan sa ovom stranicom....
Limune moze li ukratko review kako zaraditi od klikova referala. Je li se provizija na ref klik dobija samo od upgradeovanih clanova (ili mi moramo biti upgradeovani) ili je jedina zarada samo komisija (od referalove kupovine) Imas li ti sta od nasih klikova
eastsideTZ- Broj postova : 74
druze nemoras biti upgrejdovan ni ti ni ref a zarada je 100% ja imam jednog i dnevno imam bar 0.07$ dnevno od njega
saleso- Broj postova : 603
eastsideTZ je napisao/la:Limune moze li ukratko review kako zaraditi od klikova referala. Je li se provizija na ref klik dobija samo od upgradeovanih clanova (ili mi moramo biti upgradeovani) ili je jedina zarada samo komisija (od referalove kupovine) Imas li ti sta od nasih klikova
Izvinjavam se zbog malo kašnjenja.., malo sam bio zauzet ažuriranjem bloga (napravio sam objašnjenje za Trafficmonsoon) , i malo nisam bio kući ovaj vikend.., ali sam već pisao u početnom postu o referalima i zaradi od njih, a evo i da pogledate na stranici sajta, šta su to šering pozicije i kako to funkcioniše, kao i o refereralima...
OBJAŠNJENJE ZA KORIŠTENJE TRAFFICMONSOON
Evo i mene, da vidimo šta nam bude ovaj monsun doneo...
Možda poplavu $$$$$$$$$$$$$$$$$
robik1- Broj postova : 27
robik1 je napisao/la:Evo i mene, da vidimo šta nam bude ovaj monsun doneo...
Hvala @robik1 , možda poplavu kovanica... po dolar....
..... zaista ne znam više.. šta reći..?
... i to nakon nekih 20-ak dana izgleda ovako...
... i to nakon nekih 20-ak dana izgleda ovako...
Zadnja promjena: limun; pet 30 sij 2015 - 21:31; ukupno mijenjano 1 put.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.