Ratebux
Stranica 1 / 1.
Ratebux
Još jedna PTC stranica na sceni !
Za početak automatski dobijete promotivni GOLDEN u trajanju od 90 dana, ne moreate nikoga potezati za rukav.
Stranicu su dizajnirali poznati dizajneri ...
Za sada ima samo 4 NON FOCUS reklama po 0.005 $
Postoji bodovni sistem sa prevelikim ratiom 10000 : 1 ... potpuno neupotrebljivo.
Minimalna isplata ...
Visina min. isplate mi nije po volji, ali nadam se da bi sajt mogao potrajati dovoljno do prve isplate - SVAKOME !
Cijene reklamiranja na ovom sajtu je više nego prihvatljivo !
Fixed reklama od 4 sekunde za samo 0.1 $ Tu nešto smrdi
Procesori kojima možete dodati sredstva, pretpostavljam i zatražiti sredstva sa istog računa.
Prikaz upgrade cijena i uvjeta po članstvu.
Postavke su slične sa postavkama BuxBery sajta, samo je upitna legitimnost vlasnika sajta.
Cijene Rentanih robota ...
Nakon što se masovno registrirate i naklikate nekoliko stotina klikova do sutra, dat ću empirijski info koliko zarađujete od DR.
Ja sam odmah bacio 2.75 $ da provjerim stvar ...
... i naravno počinju pizdarije !
Nisam odmah namjestio Paypal adresu, a scripta je ne pamti automatski po uplati.
Cijeli slučaj možete pročitati ovdje - http://ratebux.com/forum.php?topic=22
Očekujem refund pa iznova.
Naime, jako me zanima uzeti cjelodnevni reklamni prostor za samo 0.10 $ po danu.
--------------------------------------------------------------------------------
Dobio sam pare na PB i odmah sam potrošio pola dolara na 5 cjelodnevnih reklama.
Još kada bi postojala klijentela koja bi to poklikala.
Odmah sam rentao 15 RR da vidim kako oni dišu.
Znam da počinju od sutra, ali to me uznemiruje puno.
pozz
Za početak automatski dobijete promotivni GOLDEN u trajanju od 90 dana, ne moreate nikoga potezati za rukav.
Stranicu su dizajnirali poznati dizajneri ...
Za sada ima samo 4 NON FOCUS reklama po 0.005 $
Postoji bodovni sistem sa prevelikim ratiom 10000 : 1 ... potpuno neupotrebljivo.
Minimalna isplata ...
Visina min. isplate mi nije po volji, ali nadam se da bi sajt mogao potrajati dovoljno do prve isplate - SVAKOME !
Cijene reklamiranja na ovom sajtu je više nego prihvatljivo !
Fixed reklama od 4 sekunde za samo 0.1 $ Tu nešto smrdi
Procesori kojima možete dodati sredstva, pretpostavljam i zatražiti sredstva sa istog računa.
Prikaz upgrade cijena i uvjeta po članstvu.
Postavke su slične sa postavkama BuxBery sajta, samo je upitna legitimnost vlasnika sajta.
Cijene Rentanih robota ...
Nakon što se masovno registrirate i naklikate nekoliko stotina klikova do sutra, dat ću empirijski info koliko zarađujete od DR.
Ja sam odmah bacio 2.75 $ da provjerim stvar ...
... i naravno počinju pizdarije !
Nisam odmah namjestio Paypal adresu, a scripta je ne pamti automatski po uplati.
Cijeli slučaj možete pročitati ovdje - http://ratebux.com/forum.php?topic=22
Očekujem refund pa iznova.
Naime, jako me zanima uzeti cjelodnevni reklamni prostor za samo 0.10 $ po danu.
--------------------------------------------------------------------------------
Dobio sam pare na PB i odmah sam potrošio pola dolara na 5 cjelodnevnih reklama.
Još kada bi postojala klijentela koja bi to poklikala.
Odmah sam rentao 15 RR da vidim kako oni dišu.
Znam da počinju od sutra, ali to me uznemiruje puno.
pozz
bimba- Broj postova : 1064
Stranica 1 / 1.