DateBux
2 posters
Stranica 1 / 1.
DateBux
Nova stranica koja je u celosti ima Adult reklame evo kratko opis stranice
VAZNO!!! 50% refbacka svojim direktnim referralima ! - Plačam svoje Direktne Referrale 50 % vrijednosti, što su mi zaradile
Evo vam u slku Home page gde su naveden sta stranica konkretno nudi a ja cu vam to dataljnije opistati to
Dnevo ima 8 reklame podeljen u cetiri grupe
Fixed ADS: 1 reklama sa vredosti 0.001$ 1x0.001$=0.001$
Mini ADS: 3 reklame sa vrednoscu 0.001$ 3x0.001$=0.003$
Standard ADS: 3 reklame sa vredosti od 0.005$ 3X0.005$=0.015$
Extended Ads: 1 rekalma sa vrednosti od 0.01$ 1x0.01$=0.01$
Znici od gledanja reklama dnevono imate 8 reklam = 0.029$
Evo kako izgleda toa na slici
Sta drugo donosi novac na ovoj strnici:
Paid Video trenutno ima 1 i je istro kao i gledanje reklama i ima vrednost od 0.01$
To na znaci da nam donosi 1X0.01$=0.01$
Onda imao i AdGrid tacnije DateGrid gde imoto 20 pokusaja dnevo ali nema nevedono koliko je vrednos nego opsto je navedeno da je na dva nivo niski dobitak i veliki dobitak. Jas nisam imo srece da dobije od prvi put ali kada dobije objavicu to.
Evo slku na koje se vide gde na straicu su sesteni ove opcije koje vas vode do dbitak na ovoj stranic
Sprem gore navedenog realno ova stranica svaki dan vam donosi po 0.039$ i toa od 9 mohucnosti a moe vam doneti i vise ako imas srecu sa DateGrid
VAZNO!!! 50% refbacka svojim direktnim referralima ! - Plačam svoje Direktne Referrale 50 % vrijednosti, što su mi zaradile
Evo vam u slku Home page gde su naveden sta stranica konkretno nudi a ja cu vam to dataljnije opistati to
Dnevo ima 8 reklame podeljen u cetiri grupe
Fixed ADS: 1 reklama sa vredosti 0.001$ 1x0.001$=0.001$
Mini ADS: 3 reklame sa vrednoscu 0.001$ 3x0.001$=0.003$
Standard ADS: 3 reklame sa vredosti od 0.005$ 3X0.005$=0.015$
Extended Ads: 1 rekalma sa vrednosti od 0.01$ 1x0.01$=0.01$
Znici od gledanja reklama dnevono imate 8 reklam = 0.029$
Evo kako izgleda toa na slici
Sta drugo donosi novac na ovoj strnici:
Paid Video trenutno ima 1 i je istro kao i gledanje reklama i ima vrednost od 0.01$
To na znaci da nam donosi 1X0.01$=0.01$
Onda imao i AdGrid tacnije DateGrid gde imoto 20 pokusaja dnevo ali nema nevedono koliko je vrednos nego opsto je navedeno da je na dva nivo niski dobitak i veliki dobitak. Jas nisam imo srece da dobije od prvi put ali kada dobije objavicu to.
Evo slku na koje se vide gde na straicu su sesteni ove opcije koje vas vode do dbitak na ovoj stranic
Sprem gore navedenog realno ova stranica svaki dan vam donosi po 0.039$ i toa od 9 mohucnosti a moe vam doneti i vise ako imas srecu sa DateGrid
Zadnja promjena: vlatkomitev; ned 14 pro 2014 - 11:14; ukupno mijenjano 4 put/a.
Rented referrals - RR
Kolku kostaju RR na ovoj stranici evo vam slku gde se sve toa dolicno vidi a u ovo delu ova stranica je vemo slicna na OJOOO kao da je preuzela cenovnik za RR
1 RR - 0.2 ali evo detaljnie na slici kliko kosta RR i kakvih pakta imom
Kako rade RR dobicete informaciju kada ih prverim sada za sada ni sam kupio ali jer ima opciju za iznamljivanje jednok onda ce biti broz
1 RR - 0.2 ali evo detaljnie na slici kliko kosta RR i kakvih pakta imom
Kako rade RR dobicete informaciju kada ih prverim sada za sada ni sam kupio ali jer ima opciju za iznamljivanje jednok onda ce biti broz
Account upgrade
Account upgrade
Imao ti vrste clanstava
Standart: FREE
Silver: 29$/po mesecu
Gold: 59$ po mesecu
evo deteljine za svoko od nih na slici
Imao ti vrste clanstava
Standart: FREE
Silver: 29$/po mesecu
Gold: 59$ po mesecu
evo deteljine za svoko od nih na slici
Zadnja promjena: vlatkomitev; ned 14 pro 2014 - 2:49; ukupno mijenjano 1 put.
Re: DateBux
Evo imaš jednog referala ...
A mogao si narodu postaviti i ove slike što budu na banerima i reklamama..
Ne znam koliko ti je ova stranica uopšte pouzdana...
Re: DateBux
Dok ne probamo nemozem zanati a kada ima limuna za DR iscedicemo ih do kraja hahahahalimun je napisao/la:Evo imaš jednog referala ...
DOPUNA INFO kako rade DR
Ja imam jedan DR ali vredan to ej limun evo koj je efekata odlicno se dobije sa DR
Pridruzite se i brzo ce mo istestirat stranicu, Po svemu sudeceim radi se o nekome koi reklamise sajtove sa Adul sadrzinom live sex cam i to je industrija koja zaradzuje puno neva mozda i ta daje samopouzdanje ali vidicemo.
Jos nisma daoda da stranica je prevedzena na nekolko jezia i to u celosti dobara prevo ne uz pomocu Transaltera evo vma slku pozz
Pridruzite se i brzo ce mo istestirat stranicu, Po svemu sudeceim radi se o nekome koi reklamise sajtove sa Adul sadrzinom live sex cam i to je industrija koja zaradzuje puno neva mozda i ta daje samopouzdanje ali vidicemo.
Jos nisma daoda da stranica je prevedzena na nekolko jezia i to u celosti dobara prevo ne uz pomocu Transaltera evo vma slku pozz
Stranica 1 / 1.