PTC Akademija
Dobro došli na privatan forum PTC Akademije!

Organizirane zajednice istomišljenika, povezanih zbog jednakih interesa u svrhu stvaranja sigurne zarade.

Preporučam vam da prvo pročitate sve teme iz kategorije - VAŽNE OBAVIJESTI i upoznajte se sa svim pravilima!

Jedino tako ćete razumjeti zašto se isplati biti članom foruma PTC Akademije.

PTC Akademija
Dobro došli na privatan forum PTC Akademije!

Organizirane zajednice istomišljenika, povezanih zbog jednakih interesa u svrhu stvaranja sigurne zarade.

Preporučam vam da prvo pročitate sve teme iz kategorije - VAŽNE OBAVIJESTI i upoznajte se sa svim pravilima!

Jedino tako ćete razumjeti zašto se isplati biti članom foruma PTC Akademije.

Moja PTC lista

Go down

Moja PTC lista Empty Moja PTC lista

Postaj by vlatkomitev sub 11 lis 2014 - 20:01

Lista moih PTC Stranica  
Lista je podeljen u dve grupi prva grupa su one koje  zaradzuju brze i  u koijma sam za prosao svih 3 stepena testiranja a u drugu grupu zaradnja ide sporije  .Grupe ni su staticne znaci mogu biti promenjive, tacnije ako neka PTC stranice pocne ne ispacuje bice zamenjena  sa drugom stranicom koja vrsi ispalte ili se testira.

PRVA GRUPA zadnje azuriranje 05.04.2015

PaidVerts- ulozeno 0$ a isplaceno 8$ stranica je usporila svoj rad a i ja svoj rad na PaidVerts
PaidVerts

ClixSens - ulozeno 0$ a zadadzeno 17$ a i jos na svega toga 1 godine PREMIUM koj kosta 18$. Stranica zaradzuje kolkio radis, jas ni sam mnogo posvecen na stranici ali dovoljo mi zaradzuje i isplaca redovotio.Momentalno ima na balnasu jos 17$.Zakljucak ukupno zaradzeno 52$

PTC Souln - ulozeno 23$ a zaradzeno 23.39$ a pri tome imam 100RR ostalo mi je jos da isplatim investiciju tacnije samo one provizije pri transveru novca ali ovde to ide brzo i ispalta je ISTANT u sami tren kada je ztrazis

LiquidBux - ulozeno 0$ a zaradzeno zaradzeno 9.5$.Stranica jos radi i isplacuje

Pinglad - ulozeno 0$ raradzeno 4.1$ min isplata je 2$ jos ispalcuje
Pinglad-Earn after Hours

Zadnja promjena: vlatkomitev; ned 5 tra 2015 - 15:08; ukupno mijenjano 14 put/a.
vlatkomitev
vlatkomitev
Admin

Broj postova : 314

http://zarabotipari.wordpress.com/

[Vrh] Go down

Moja PTC lista Empty DRUGA GRUPA

Postaj by vlatkomitev ned 5 tra 2015 - 13:37

Lista moih PTC Stranica  
Lista je podeljen u dve grupi prva grupa su one koje  zaradzuju brze i  u koijma sam za prosao svih 3 stepena testiranja a u drugu grupu zaradnja ide sporije  .Grupe ni su staticne znaci mogu biti promenjive, tacnije ako neka PTC stranice pocne ne ispacuje bice zamenjena  sa drugom stranicom koja vrsi ispalte ili se testira.

DRUGA GRUPA

Advertzer

Zadnja promjena: vlatkomitev; ned 5 tra 2015 - 16:42; ukupno mijenjano 8 put/a.
vlatkomitev
vlatkomitev
Admin

Broj postova : 314

http://zarabotipari.wordpress.com/

[Vrh] Go down

Moja PTC lista Empty SCAM Propale stranice

Postaj by vlatkomitev ned 5 tra 2015 - 13:39

SCAM

vlatkomitev
vlatkomitev
Admin