PTC Akademija
Dobro došli na privatan forum PTC Akademije!

Organizirane zajednice istomišljenika, povezanih zbog jednakih interesa u svrhu stvaranja sigurne zarade.

Preporučam vam da prvo pročitate sve teme iz kategorije - VAŽNE OBAVIJESTI i upoznajte se sa svim pravilima!

Jedino tako ćete razumjeti zašto se isplati biti članom foruma PTC Akademije.

PTC Akademija
Dobro došli na privatan forum PTC Akademije!

Organizirane zajednice istomišljenika, povezanih zbog jednakih interesa u svrhu stvaranja sigurne zarade.

Preporučam vam da prvo pročitate sve teme iz kategorije - VAŽNE OBAVIJESTI i upoznajte se sa svim pravilima!

Jedino tako ćete razumjeti zašto se isplati biti članom foruma PTC Akademije.

[solved]Neobux i "pošteni" PTC. Pitanja.

2 posters

Go down

[solved]Neobux i "pošteni" PTC. Pitanja. Empty [solved]Neobux i "pošteni" PTC. Pitanja.

Postaj by korisnik11 uto 19 kol 2014 - 2:54

Bok
Zanima me da li uopće ima smisla da počnem zarađivati sa Neobuxom i ulagati nešto novca u tu web stranicu? Je li to sada čisti gubitak vremena ili je još uvijek sve u redu sa tim sajtom?
Ne želim samo skočit na to i bacati novac na referrale ako je sve to samo još jedna prevara. Zar su i oni 'na botovima'?
Najglavnije mi je da ne izgubim puno vremena bez veze. Radije prijeđem na drugačije načine zarašivanja onda.

Da li postoje još koji site siguran poput Neobux-a? Znam da je Clixense ok, ali nemaju RR. Neki tvrde da je OJOOO u redu site.
Probux, fusebux i zapbux su potvrđeni scam/bot siteovi. Možda se trenutno može nešto na njima zarađivati, ali se laćaju robota pa su osuđeni na sigurnu propast u budućnosti ako sam to dobro shvatio.

Jesu li siteovi koji nemaju RR "sigurni" dugoročni siteovi?? Ak nemaju pritisak velikih ulaganja i isplata.

Klikam neko vrijeme na probuxu, fusebux, ptccircle i par sličnih, bez ulaganja. Nakon čitanja ovog foruma pitam se: da li da direktno odustanem od toga i uštedim svoje vrijeme. ili da nastavim - postoji li ikakva šansa da će oni biti na kraju "pošteni".

Dodatna pitanja:
Da li je moguće išta zaraditi na tzv. taskovima (Crowd-flower i sl.) ? Čitao sam da su tobože neki dobijali i do 20 dolara dnevno. što mi zvuči ko fantazija, ja u neobux-u nemam niti jedan task dostupan za izvršavanje. Ikad.

Da li se reklamiranjem novih PTC siteova na npr. Neobux-u i Clixsense-u mogu postići referrali? Ili je takvo reklamiranje čisto ne-efikasno (gubitak vlastitog novca)?

korisnik11

Broj postova : 63

[Vrh] Go down

[solved]Neobux i "pošteni" PTC. Pitanja. Empty Re: [solved]Neobux i "pošteni" PTC. Pitanja.

Postaj by bimba uto 19 kol 2014 - 7:47

Dobrodošao Korisnik11  wave 

Zanima me da li uopće ima smisla da počnem zarađivati sa Neobuxom i ulagati nešto novca u tu web stranicu?

Neobux - vrlo kontroverzan PTC site !

Trenutno, uz Clixense, najsigurnija PTC stranica za isplatu.
Tokom 6 i pol godina razvili su se u zatvoren krug glavnih korisnika koji dobro zarađuju od samog početka ... " regen ", " kevinmuic ", i još njih.
To su mačci koji su uložili par `iljada $ i sada beru plodove.

Neo je koncipiran na taj način da privuče velike ulagače.

Početnici sa malim ulaganjima nemaju šansu, jer će uložiti u robote koji ne pokrivaju svoj trošak.
Da nekim čudom sakupiš 20 DR oni će ti zarađivati 0.04 $ dnevno, jer za standard člana njihov click rate je 0.0005 $.

Ja osobno sam, bez ikakvog ulaganja iz vlastitog džepa, uspio podići sedamdesetak dollara ali za to je trebalo jednu i pol godinu.

Jesu li siteovi koji nemaju RR "sigurni" dugoročni siteovi?? Ak nemaju pritisak velikih ulaganja i isplata.

Ne razumijem pitanje  scratch 
Clixense je također vrlo sigurna PTC stranica za isplate u ovom trenutku, i nema mogučnost rentanja robota.
Ayuwage je svojevremeno bio dobar profitabilan sajt bez mogučnosti rentanja.
Ćini mi se da Greenwage kolege limuna također nema tu mogučnost.

Crowdflower zadacima sam zaradio oko 40 % svega što sam isplatio, i DA, može se zaraditi sa Crowdflower zadacima.

...ja u neobux-u nemam niti jedan task dostupan za izvršavanje. Ikad.
Nisam dugo radio neki task, pa neznam da li je to do njih ili do tebe.
...registracija na Crowdflower, točno izvršeni testovi ... itd.

Ojooo je prestao sa plačanjem korisnika i napustio sam tu stranicu još u proljeće, kad su postavili drawing captcha.

Klikam neko vrijeme na probuxu, fusebux, ptccircle i par sličnih, bez ulaganja. Nakon čitanja ovog foruma pitam se: da li da direktno odustanem od toga i uštedim svoje vrijeme. ili da nastavim - postoji li ikakva šansa da će oni biti na kraju "pošteni".

O Probuxu i Fusebuxu sam napisao rewiew ovdje - [You must be registered and logged in to see this link.]

Čini se da ću ih ubrzo premjestiti u SCAM ili sumnjive ...

Ne mogu ti savjetovati dali da nastaviš ili odustaneš !
Odluku stvaraš sam prema svim dostupnim informacijama sa kojima barataš.

PTC Akademija vam neće prodavati "muda pod bubrege", već će vam prezentirati sve moguće činjenice do kojih možemo doći.
Kako pozitivne, tako i negativne.
Zato i očekujemo vaša iskustva, dodana uz naše dnevnike koje vodimo.
Slobodno, uz slikovne dokaze, napišite činjenice iz vaše perspektive u naše promotivne postove koje smo već postavili kao preporuke, SCAM, ili sumnjive.

Da li se reklamiranjem novih PTC siteova na npr. Neobux-u i Clixsense-u mogu postići referrali? Ili je takvo reklamiranje čisto ne-efikasno (gubitak vlastitog novca)?
Naravno da se isplati ! Kako si ti pronašao ovaj forum ???

Nitko neče znati za tebe ako ne reklamiraš sebe i svoj proizvod. ( najnoviju PTC stranicu )
Primjetit ćeš da na PTC sajtovima, specijaliziranim za oglašavanje, ne postoje nikakve druge reklame osim afiliate piramidalne sheme.

Drugi par rukava je - KAKO se reklamirati ??

Ne mogu ti u jednoj rečenici objasniti kako funkcionira marketing.
U ovom poslu trebate biti Psiholog, Dizajner, komunikator/lobist, Web developer, Market seller ... sve u jednom  Shocked 
Osobe sa stvarnim navedenim zvanjem pohađaju fakultete više godina da bi stekli ta zvanja.

Struka u PTC industriji nalaže redoslijed ...

Informacija - Brend - HTML i Java script - Vaša web stranica - Promocija .

Biti će tema o tome, stoga molim za strpljenje.

pozz
bimba
bimba

Broj postova : 1064

[Vrh] Go down

[solved]Neobux i "pošteni" PTC. Pitanja. Empty Re: [solved]Neobux i "pošteni" PTC. Pitanja.

Postaj by Gost uto 19 kol 2014 - 7:57

Pokušat ću ti odgovoriti na većinu ovih pitanja, a sigurna sam da ćeš vremenom dobiti odgovore i mišljenja drugih članova ovog foruma.

korisnik11 je napisao/la:Zanima me da li uopće ima smisla da počnem zarađivati sa Neobuxom i ulagati nešto novca u tu web stranicu? Je li to sada čisti gubitak vremena ili je još uvijek sve u redu sa tim sajtom?

Sa sajtom je sve u redu, nije scam i plaća svoje članove. Da bi zaradio i postigao uspjeh - jako teško bez par tisuća refova i ultimat članstva. Svjestan si koliko novca, vremena i strpljenja treba za tako nešto! Bimba ti je objasnio sistem zatvorenog kruga na Neo.

korisnik11 je napisao/la: Zar su i oni 'na botovima'?

Nikakva značajna razlika ne postoji između botova i 'živih klikera'. I jedni i drugi imaju filter za broj klikova i ti dobiješ samo određeni postotak njihovih klikova.
Osobno su mi puno draži roboti, jer human refove većina admina koristi kao izgovor: 'pa ne možemo natjerati ljude da vam klikaju'.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by korisnik11 uto 19 kol 2014 - 15:58

Zahvaljujem na objašnjenjima. Ojooo je onda zbogom. No problem. Uštedim si vrijeme.

Ne razumijem pitanje  
Clixense je također vrlo sigurna PTC stranica za isplate u ovom trenutku, i nema mogučnost rentanja robota.

Mislio sam pitati, ako stranica nema rent robote, zar onda nije istina da upline dobije u ruke samo novac (odnosno dio) onoga što je downline kupio/platio ili zaradio na zadacima na sajtu.
Zar nije moguće napraviti sajt u kojem novac koji se isplaćuje NE MOŽE biti veći od onoga što su određeni korisnici (kupci usluga) utrošili u njega? Pretpostavio bih da bi tada sajt bio "financijski siguran" od propadanja. Vjerovao sam da je takav Clixsense, odnosno da takvim želi biti.  Zato sam se i bavio radije sa Traffic exchanges siteovima koji baš ne propadaju dnevno zbog nemogućnosti isplate nerealnih načina zarađivanja u koje se sami postave, dobiješ novac od ostalih usera, samo ako su oni u tvom downline-u i ako oni nešto kupe na site-u. Zar nije to održivije? Rijetko koji će ti dati nešto centi od tvojih referrala ako oni samo koriste site ili za samo za tvoje surfanje - što je često prisutno samo netko kratko vrijeme radi početne promocije.

Po ovome što sam pročitao, onda ima smisla samo sakupljati DR i zarađivati putem njih. ...bar dok ti ljudi ne skuže da ih site neće platiti i onda očito odustanu (?). Ili da li oni također varaju osobe za klikove koji dobivaju od vlastitih DR?
Ak sakupljam DR, onda pretpostavljam da mi je sigurnije biti na Clixsense-u? Možda tad dobijem nešto od izvršenih taskova referrala, a šansa da će stranica s vremenom postati finacijski neodrživom je daleko manja od RR web-stranica.

Drago mi je čuti da vodite dnevnike. Lol.  Izgleda da ste se ozbiljno angažirali u rješavanje ove zavrzlame. Ima zasigurno i dovoljno engleskih foruma na kojima bi se dalo izvuči dobre informacije o takvim siteovima i njihovom trenutnom stanju.

Pretpostavit ću da i kad je sajt otkriven kao neplatiša/scam i dalje će ga promovirati oni koji imaju puno referrala, tj. oni koji su i dalje dobro plaćeni te su postigli nekakavu ROI zaradu. Što me totalno podsjeća na HYIP site-ove, i na scamere koji ih (u dogovoru s admin-ima) idu promovirati. Selective payments i sl. praksa. Oboje su teški lopovi.

Nikakva značajna razlika ne postoji između botova i 'živih klikera'. I jedni i drugi imaju filter za broj klikova i ti dobiješ samo određeni postotak njihovih klikova.

Thanks Apocalypso. Sad sam nešto svjesniji o situaciji.

EDIT:
Vaše mišljenje. Da li ovo direkt nema nikakvog smisla? [You must be registered and logged in to see this link.]
Total members je daleko manji od broja refs for rent.

korisnik11

[Vrh] Go down

Postaj by korisnik11 uto 19 kol 2014 - 18:13

Upravo sam pročitao ovaj blog post od "limuna":
[You must be registered and logged in to see this link.]

Po toj logici, čak iako jedan PTC site postane scam, čovjek i dalje može nastaviti klikati na njemu i prebaciti account novac (poput kredita) u purchase balance i tada sa time kupiti reklame. Znači, klikovi i uloženo vrijeme se i dalje mogu nekako iskoristiti.
Pitao sam se samo da li scam admini na kraju prebace svoj virus-iframe-browser-cookie preko tih "user" reklama sa kojim na kraju POKRADU sign up novog referrala za sebe, tako da se reklama ispuca, a sign up ode nekom drugome. Jedan od razloga zašto sam mislio da je takva vrsta reklamiranja ne-efikasna, a da su korisnici sa scam siteova nezainteresirani i obeshrabreni za daljnje sudjelovanje u takvoj vrsti zarađivanja.
Dobro bi bilo imati nekakav tutorial za sve vrste oglašavanja na PTC stranicama. Plus razine njihove efikasnosti, da li je novac najbolje staviti na GRID reklame ili druge.

korisnik11

[Vrh] Go down

Postaj by bimba uto 19 kol 2014 - 19:35

@ korisnik bok !

Mislio sam pitati, ako stranica nema rent robote, zar onda nije istina da upline dobije u ruke samo novac (odnosno dio) onoga što je downline kupio/platio ili zaradio na zadacima na sajtu.

Istina je .

Zar nije moguće napraviti sajt u kojem novac koji se isplaćuje NE MOŽE biti veći od onoga što su određeni korisnici (kupci usluga) utrošili u njega? Pretpostavio bih da bi tada sajt bio "financijski siguran" od propadanja. Vjerovao sam da je takav Clixsense, odnosno da takvim želi biti.

Ja sam sa Clixensa digao dvije isplate po 8.00 $ a nisam uložio lipe, niti sam imao i jednog DR.

Koncept ti ne valja jer nitko ne želi ulagati više novaca u svrhu da zaradi manje.

Zar nije moguće napraviti sajt u kojem novac koji se isplaćuje NE MOŽE biti veći od onoga što su određeni korisnici (kupci usluga) utrošili u njega? Pretpostavio bih da bi tada sajt bio "financijski siguran" od propadanja. Vjerovao sam da je takav Clixsense, odnosno da takvim želi biti.  Zato sam se i bavio radije sa Traffic exchanges siteovima koji baš ne propadaju dnevno zbog nemogućnosti isplate nerealnih načina zarađivanja u koje se sami postave, dobiješ novac od ostalih usera, samo ako su oni u tvom downline-u i ako oni nešto kupe na site-u. Zar nije to održivije? Rijetko koji će ti dati nešto centi od tvojih referrala ako oni samo koriste site ili za samo za tvoje surfanje - što je često prisutno samo netko kratko vrijeme radi početne promocije.

Po ovome što sam pročitao, onda ima smisla samo sakupljati DR i zarađivati putem njih. .

To je poanta cijele priče.

Ak sakupljam DR, onda pretpostavljam da mi je sigurnije biti na Clixsense-u?

Sigurnije jest, ali nije dobra ideja.

Po toj logici, čak iako jedan PTC site postane scam, čovjek i dalje može nastaviti klikati na njemu i prebaciti account novac (poput kredita) u purchase balance i tada sa time kupiti reklame. Znači, klikovi i uloženo vrijeme se i dalje mogu nekako iskoristiti.

Upravo sam to napravio reklamirajući ovaj forum, dok na clixense sam potrošio pare koje su mi poslali na neki glupi Paytoo procesor.

Sada te pitam ... gdje ćeš prije i koju količinu DR regrutirati na taj način ??
Na PTC stranici koju smo udruženo ispitali i koja je lansirana prije tjedan - dva , ili na Clixsensu koji radi 7 -8 god, ( nisam više siguran koliko dugo )  ???

Pitao sam se samo da li scam admini na kraju prebace svoj virus-iframe-browser-cookie preko tih "user" reklama sa kojim na kraju POKRADU sign up novog referrala za sebe, tako da se reklama ispuca, a sign up ode nekom drugome. Jedan od razloga zašto sam mislio da je takva vrsta reklamiranja ne-efikasna, a da su korisnici sa scam siteova nezainteresirani i obeshrabreni za daljnje sudjelovanje u takvoj vrsti zarađivanja.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Dobro bi bilo imati nekakav tutorial za sve vrste oglašavanja na PTC stranicama. Plus razine njihove efikasnosti, da li je novac najbolje staviti na GRID reklame ili druge.

... dozvoli da predahnemo     [solved]Neobux i "pošteni" PTC. Pitanja. 1332752312 

Forum se finalno formira da bude lakši za korištenje sa jasnim uputama.

Hvala ti na dobroj ideji za kazalo tema !  

Nisam bezveze napisao - vaše mišljenje nam je važno !

pozz
bimba
bimba

Broj postova : 1064

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics