PTC Akademija
Dobro došli na privatan forum PTC Akademije!

Organizirane zajednice istomišljenika, povezanih zbog jednakih interesa u svrhu stvaranja sigurne zarade.

Preporučam vam da prvo pročitate sve teme iz kategorije - VAŽNE OBAVIJESTI i upoznajte se sa svim pravilima!

Jedino tako ćete razumjeti zašto se isplati biti članom foruma PTC Akademije.


Paidverts - 50 % mojim DR by zuti5

Stranica 3 / 6. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Re: Paidverts - 50 % mojim DR by zuti5

Postaj by Gost on sri 12 stu 2014 - 3:50

Dobro jutro
Za one koji neznaju
Ako vam se neda copi-paste teksta...onda klikni na onaj list na kraju reda.Tekst
se kopira sam
lp.

Gost
Gost


[Vrh] Go down

Re: Paidverts - 50 % mojim DR by zuti5

Postaj by limun on sri 12 stu 2014 - 15:59

moja statistika super user upgrejda- uloženo 2,99, zarađeno 9,76 u 7 dana, ali pošto to pojede mnogo bapova i ako želiš nastaviti, bolje je kupovati reklame dok ne dođeš, kao što kaže Kytty, na "varnu stranu". Ja ipak mislim, da ima veze sa visinom bapova, jer više što imaš, veće reklame dobijaš. Zašto bi ja onda zaradila u 7 dana samo 9 $? Išla sam u upgrejd prebrzo, kod oko 15000 bapova. Možda nisam u pravu, pa bi bilo dobro, da to netko razjasni. je napisao/la:

Moje iskustvo mi kaže da broj BAP i to u kojoj "grupi" se nalazite, definitivno odlučuje koliko ćete reklama i kakve vrijednosti dobiti. Ja sam ovaj upgrade od 2.99$ krenuo da kupujem kada sam imao oko 140 000 BAP i na početku sam za period od 7 dana dobijao oko 4,5-5$ , a sada kada imam oko 450-500 000 BAP za isti period dobijem oko 10-12$, plus one reciklirane za upgrade od 0.05$, plus redovne (samo danas oko 7-8$ redovnih Very Happy )

Kupio sam i jedan upgrade od 19.99$ , ali kao što vidite, nisam dobio ništa za to, za sada. Ne znam da li je to zato što mi je još trajao ovaj od 2.99, ili imam suviše malo BAP (u što sumnjam), ne znam, ali vidjećemo u narednih par dana.

Evo ovdje možete po datumima vidjeti kako sam "prolazio" kupujući upgrade od 2.99 $                                                                                                                                      
avatar
limun
Admin

Broj postova : 234
Join date : 25.05.2014

http://www.limuninternetzarada.com/

[Vrh] Go down

Re: Paidverts - 50 % mojim DR by zuti5

Postaj by bimba on sri 12 stu 2014 - 16:43

Pozdrav društvo !

Limun !

Od ideje da napravimo ovakav forum očekujem da napišeš kvalitetan info i dobru strategiju za Paidverts.
Taj sajt je, nasljedno sa onog foruma, tvoja interesna zona i odtuda moje očekivanje da otvoriš temu.

Odustao sam od sajta jer nisam našao na suvislu i realnu strategiju za optimalan profit.
Vrtio sam se u krug nekoliko mjeseci sa jednih te istih 5.00 $

Ne misliš li da je vrijeme da napišeš neko štivo o Paidvertsu i načinu kako uistinu ostvariti nekakav (vrijedan spomena) profit na tom sajtu ???

limun je napisao/la:...a mogli bi i napraviti i nekakav dowline builder za one koji nemaju ovu stranicu. Neka neko postavi svoj link, pa neka se onda svi ovi bez ove stranice redaju ispod njega , jedan za drugim, tako da svi dobijete po jednog referala. Ovo bi @bimba morao odobriti i malo popratiti da ne bude zloupotreba.

Bimba odobrava sve što je na izgradnju ovg foruma.
Razmišljajući o dowline builderu ... nema smisla. Premalo nas je.
Bolje je da jedan stavi svoj baner i ima nekoliko DR, nego da u lancu banera njih nekoliko ima samo jednog DR.

PTC Akademija nije zamišljena da se tu regrutiraju Direktni Referrali, već da bude informativan i vježbovno praktičan medij za promociju novih i istraženih PTC stranica.


pozz
avatar
bimba

Broj postova : 1064
Join date : 04.07.2011
Age : 52
Lokacija : Zagreb

[Vrh] Go down

Re: Paidverts - 50 % mojim DR by zuti5

Postaj by limun on sri 12 stu 2014 - 18:49

Ne misliš li da je vrijeme da napišeš neko štivo o Paidvertsu i načinu kako uistinu ostvariti nekakav (vrijedan spomena) profit na tom sajtu ??? je napisao/la:

Svima mora biti jasno da nismo u istoj situaciji, ja - koji sam na toj stranici vjerovatno od samih početaka, i neko ko će se tek registrovati.

Ranije su se BAP sakupljali na drugi način (brojem referala, njihovim klikovima i njihovim trošenjem na reklamiranje), a sada je BAP moguće povećati jedino kupovinom Bulk Ads, što znači da bi neko ko sada počinje trebao da uloži u startu nekakav novac, ako želi ozbiljnu zaradu.

Ja ne želim nikoga nagovarati da ulaže vlastiti novac, jer nam niko ne garantuje da će sutra ujutro možda i ova stranica da ode u scam (do čega će vjerovatno jednog dana i doći)
Ovim postom sam samo želio skrenuti pažnju onima koji ga već imaju, a nisu ga ozbiljno shvatili, da se stvarno može lijepo zaraditi, pogotovo ko je spreman da malo rizikuje. tongue

Ja sam u ovom ptc svijetu već oko 1.5-2 godine, i zaradio sam relativno solidan iznos novca, obzirom da nisam ulagao vlastita sredstva u samom startu. Možemo pričati o cifri od nekih par hiljada dolara, nisam nikada računao koliko je to tačno. Imao sam sreću da na vrijeme reagujem, rizikujem i zaradim na dosta stranica.Uspijevao sam da na svoje stranica sakupim i po 200-300 direktnih referala Shocked . Dešavalo se da na nekima budem i u minusu, ali se dešavalo i da na uloženih 25-40 $ na pojedine stranice, na kraju balade, po odlasku stranice u scam, ja izađem iz te priče bogatiji za 400-500 $.
Ne pišem ovo da bi se hvalio, već da objasnim da itekako imam iskustva sa ulaganjima i zaradom na ptc stranicama, tako da slobodno mogu sebi uzeti za pravo da kažem da na ovakvoj stranici nikada ranije nisam klikao. Na mojih 0 $ ulaganja, do sada sam isplatio oko 830$ i sada sam u fazi da isplaćujući samo 50% (a drugu polovinu trošeći na Bulk Ads), mjesečno mogu isplatiti oko 600-700 $ .
Trebalo mi je par mjeseci laganog isplaćivanja, dok nisam jednom odlučio da mjesec dana ništa ne isplaćujem, već radim na tome da podignem broj BAP što više mogu. Sada mi samo preostaje da se molim da ovo što duže potraje, jer sam ovakvu stranicu i priliku čekao od kad sam se upoznao sa ptc svijetom.

Možda sam sada u brzini ovdje svašta napisao, što se kaže zbrda-zdola Razz  , ali sam pokušao objasniti moj motiv za post, moj način šta i kako sam radio, i Vama ostaviti na odluku kako da sami uradite, jer ne želim preuzeti odgovornost da nekoga savjetujem da odmah uloži 50-100 dolara i krene odmah ozbiljno zarađivati, a desi se (daleko bilo...) da stranica prestane sa isplatama ili sa radom... Crying or Very sad Crying or Very sad

avatar
limun
Admin

Broj postova : 234
Join date : 25.05.2014

http://www.limuninternetzarada.com/

[Vrh] Go down

Re: Paidverts - 50 % mojim DR by zuti5

Postaj by triglavmojdom on sri 12 stu 2014 - 19:01

Evo i mail od danas od PV:

Cheaters are still a big problem and although I do get a lot, they come back multiplied so it is not great. Also 3 users bought banner/login ads via paypal and did a chargeback so I am having some issues with paypal. Hopefully solved asap.

I need to create a cheater free solution or the cheaters will destroy this site and I will have to close it down. The system Paidverts uses, is a great way to stop auto clickers so I will see how much it will cost to get something like that.

Advertising package prices have been lowered so buy your ads now. Trying to get some advertisers to keep this going.

For all users trying to get paid on an unverified account, there will be no more warning. You will be suspended and lose your earnings. When you signed up, it was noted that we only pay to verified accounts. No excuses.
avatar
triglavmojdom

Broj postova : 498
Join date : 30.08.2014

[Vrh] Go down

Re: Paidverts - 50 % mojim DR by zuti5

Postaj by zuti5 on sri 12 stu 2014 - 20:27

Super Users gain priority receiving the 10 x 1% ads that are created, and otherwise issued at random, with each new ad campaign purchased. So if someone buys a $100 ad campaign, it will create 10 * $1 ads that will be issued at random at the end of that server day. As a super user; you will get all of those ads! (Shared with any other active super users)

Upgrades last a minimum of 7 days (168 hours from the time of purchase)
Upgrades will be extended (adding 7 days), in the event that you have received less than $2.99 / $19.99 worth of 1% ads. This extension will occur as many times as is necessary to achieve at least the minimum delivery ad quota.
1% ads are issued to random Super Users, at the end of each server day, for all the purchases made that server day.
Your upgrade must be active at the end of the server day, when the ads are issued, in order to receive 1% ads purchased that day. If it expires before midnight, and you don't renew it; then you won't receive any ads for that server day. (Similarly if you buy your upgrade at 11pm; you will still receive the 1% ads for all purchases made that server day; even before your 11pm purchase!)
You are permitted to purchase both Mini + Mega upgrades at the same time.

ovo je originalni text i objašnjenje kako se dobije dnevni iznos reklama za Super upgrade. Koliko se ja razumijem u Engleski jezik ovo nema nikakve veze sa grupom u kojoj se neko nalazi, nego vrijednos svih reklama koje prelaze 1$ se uzima 1%, s tim da reklame od 1 do 49$ idu za mini upgrade, a preko 50$ za mega upgrade podjeljeno sa brojem članova koji su kupili taj upgrade. Jučer sam dobio 2,93$ reklama i svi korisnici mini upgreda a danas 1,66$ reklama kao i svi korisnici mini upgradea. Ako nisam upravu neka neko mi pokuša objasniti.
avatar
zuti5
Admin

Broj postova : 207
Join date : 01.10.2014

http://www.najboljeptcstranice.n.nu/paidverts

[Vrh] Go down

Re: Paidverts - 50 % mojim DR by zuti5

Postaj by triglavmojdom on sri 12 stu 2014 - 20:34

ja ću se zasada držati preporuke mog "sponzora"
Should I buy the Super user mega/mini upgrade?
No, these upgrades are currently not worth buying, as there are too many people upgraded to them. They will send you tons of extra ads, but right now they're not worth the price. If you want to know why feel free to email me, but my suggestion is to not buy them!
lp. Very Happy
avatar
triglavmojdom

Broj postova : 498
Join date : 30.08.2014

[Vrh] Go down

Re: Paidverts - 50 % mojim DR by zuti5

Postaj by limun on čet 13 stu 2014 - 7:32

ovo je originalni text i objašnjenje kako se dobije dnevni iznos reklama za Super upgrade. Koliko se ja razumijem u Engleski jezik ovo nema nikakve veze sa grupom u kojoj se neko nalazi, nego vrijednos svih reklama koje prelaze 1$ se uzima 1%, s tim da reklame od 1 do 49$ idu za mini upgrade, a preko 50$ za mega upgrade podjeljeno sa brojem članova koji su kupili taj upgrade. Jučer sam dobio 2,93$ reklama i svi korisnici mini upgreda a danas 1,66$ reklama kao i svi korisnici mini upgradea. Ako nisam upravu neka neko mi pokuša objasniti. je napisao/la:

@zuti , ne sumnjam u tvoje poznavanje engleskog jezika Wink  , ali i bez obzira na ovo što piše u pravilima, ne znam koji je tvoj motiv da mi udaraš kontru. Ako malo logički razmisliš, to u kojoj se grupi nalaziš, govori i o tome koliko BAP imaš. Čisto matematički - da bi dobijao skuplje reklame, moraš imati mnogo BAP, jer svaka reklama koju dobiješ za klikanje ti "jede" određen broj BAP. Gore sam postavio kako je izgledalo kada sam imao oko 150-200K BAP i bio 4-5 gupa, a kako sada kad sam 6-7 grupa, i vidi se razlika.
Normalno da to neće tako biti formulisano u pravilima, ali je to logično da je tako i o tome sam pisao iz empirijskog iskustva, želeći da pojasnim onima koji se nisu malo duže zabavili testirajući ovu stranicu ili jednostavno žele to saznati iz prve ruke.Opet napominjem da nisam ovo pisao da bih "uhvatio" još kojeg referala, jer nisam ni link postavio, a od svih članova ovde znam samo da mi je @bimba referal, ali je i on davno odustao od ove stranice, tako da mi motiv nije ni da "probudim" gomilu svojih spavača.

Izvini kolega @zuti ako sam ovu tvoju repliku shvatio kao kontraargument mom postu, pa se sada ovom reblikom obraćam konkretno tebi, ali evo ti i potvrda moje sumnje zašto nisam dobio ni jednu reklamu za "mega upgrade" od 19.99 do danas (trajao mi je ovaj manji upgrade od 2.99), kao i tvrdnje da ti je potrebno mnogo BAP da bi imao priliku da se obraduješ kada pogledaš na stranicu sa reklamama. Ovo ispod su moje današnje reklamedrunken drunken drunken drunken
avatar
limun
Admin

Broj postova : 234
Join date : 25.05.2014

http://www.limuninternetzarada.com/

[Vrh] Go down

Re: Paidverts - 50 % mojim DR by zuti5

Postaj by Gost on čet 13 stu 2014 - 8:16

Slažem se s tobom Limun.Ako si u trečoj ili četvtoj skupini,đabe ti je upgrade od 20$.Svaki oglas, koji je izdan potroši BAP točke, oglas vredan 1$ potroši 2000 BAP , oglas za 100$ potroši 200 000 BAP itd
Ako nema bapa...nema reklama...logično...
lp.

Gost
Gost


[Vrh] Go down

Re: Paidverts - 50 % mojim DR by zuti5

Postaj by bimba on čet 13 stu 2014 - 8:22

Dobro jutro društvo !

Genijalno je da da i nas nekoliko možemo temu napraviti


Paidverts !

Profitabilan sajt koji, bez sumnje, zaslužuje svoju temu samom činjenica da je moguće ostvariti profit i isplatiti ga na svoj račun.

Rado bih da se sajt rehabilitira i postavi u preporuke.
limun je najkompetentniji da piše o tom sajtu upravo zbog prikazanih rezultata.

Upravo nam trebaju informacije kako u što kračem roku nakupiti smislenu količinu BAPa.
Kako, koliko i u što uložiti ?

Ovo do sada su postovi sa poluinformacijama koje polurazumijem scratch

Dajte ljudi jedan informativan dnevnik i strategiju za ovaj sajt.

Tko piše temu ima pravo postavljanja reflinka ili proslijeđivanje tog prava drugome.


pozz
avatar
bimba

Broj postova : 1064
Join date : 04.07.2011
Age : 52
Lokacija : Zagreb

[Vrh] Go down

Re: Paidverts - 50 % mojim DR by zuti5

Postaj by Gost on čet 13 stu 2014 - 8:51

Jedna slikica kako kruži novac na PVi slikica za ulaganje


Gost
Gost


[Vrh] Go down

Re: Paidverts - 50 % mojim DR by zuti5

Postaj by zuti5 on čet 13 stu 2014 - 21:22

limun je napisao/la:

@zuti , ne sumnjam u tvoje poznavanje engleskog jezika Wink  , ali i bez obzira na ovo što piše u pravilima, ne znam koji je tvoj motiv da mi udaraš kontru. Ako malo logički razmisliš, to u kojoj se grupi nalaziš, govori i o tome koliko BAP imaš. Čisto matematički - da bi dobijao skuplje reklame, moraš imati mnogo BAP, jer svaka reklama koju dobiješ za klikanje ti "jede" određen broj BAP. Gore sam postavio kako je izgledalo kada sam imao oko 150-200K BAP i bio 4-5 gupa, a kako sada kad sam 6-7 grupa, i vidi se razlika.
Normalno da to neće tako biti formulisano u pravilima, ali je to logično da je tako i o tome sam pisao iz empirijskog iskustva, želeći da pojasnim onima koji se nisu malo duže zabavili testirajući ovu stranicu ili jednostavno žele to saznati iz prve ruke.Opet napominjem da nisam ovo pisao da bih "uhvatio" još kojeg referala, jer nisam ni link postavio, a od svih članova ovde znam samo da mi je @bimba referal, ali je i on davno odustao od ove stranice, tako da mi motiv nije ni da "probudim" gomilu svojih spavača.

Izvini kolega @zuti ako sam ovu tvoju repliku shvatio kao kontraargument mom postu, pa se sada ovom reblikom obraćam konkretno tebi, ali evo ti i potvrda moje sumnje zašto nisam dobio ni jednu reklamu za "mega upgrade" od 19.99 do danas (trajao mi je ovaj manji upgrade od 2.99), kao i tvrdnje da ti je potrebno mnogo BAP da bi imao priliku da se obraduješ kada pogledaš na stranicu sa reklamama. Ovo ispod su moje današnje reklamedrunken drunken drunken drunken

Nisam mislio replicirati i nešto kontrirati, pokušao sam samo objasniti kako upgrade funkcioniše. Koje u grupi 2 več može uzeti taj upgrade i naravno odmah vračati novac u reklame da dobije BAPove nazad. Za ovu sliku mogu samo da kažem affraid cheers svaka čast majstore i nadam se da čemo i svi mi ubrzo gledati takve reklama bez affraid .
avatar
zuti5
Admin

Broj postova : 207
Join date : 01.10.2014

http://www.najboljeptcstranice.n.nu/paidverts

[Vrh] Go down

Re: Paidverts - 50 % mojim DR by zuti5

Postaj by limun on pet 14 stu 2014 - 13:45

A evo je i najnovija od danas, to bi bilo negdje oko 320 $ samo u ovom mjesecu, a danas je tek 14. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happyavatar
limun
Admin

Broj postova : 234
Join date : 25.05.2014

http://www.limuninternetzarada.com/

[Vrh] Go down

Re: Paidverts - 50 % mojim DR by zuti5

Postaj by bimba on pet 14 stu 2014 - 16:32

Ništa od teme i strategije ... zar ne ?
avatar
bimba

Broj postova : 1064
Join date : 04.07.2011
Age : 52
Lokacija : Zagreb

[Vrh] Go down

Re: Paidverts - 50 % mojim DR by zuti5

Postaj by limun on pet 14 stu 2014 - 17:29

a evo i još jedne isti dan, samo popodne Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy RazzNišta od teme i strategije ... zar ne ? je napisao/la:

Jbg, bimba ne znam šta još podrazumijevaš pod "strategija" ?
Mislim da sam kristalno jasno u prethodnim postovima i replikama objasnio kakvu ja strategiju koristim. Nema nekakve pretjerane inteligencije, stranica je postala klasičan ponzhi i zato se ne usuđujem nikoga "gurati" savjetima da ulaže svoj novac, jer ne znam do kada će ovako trajati.

Prosta matematika ti je:
Uložiš 100$ i kupiš BulkAds - za to dobiješ 310 000 BAP
Za tih 310 000 BAP ćeš dobiti reklame u protivvrijednosti od 155$ (nije definisan period za koji će se to desiti)
50$ isplatiš, a za ostalih 100$ opet kupiš BulkAds i opet dobiješ 310 000 BAP Very Happy
Nakon isplate još 50$ si vratio svoj ulog, a ostalo ti je još 100-ak dolara da vrtiš Rolling Eyes
Trudiš se da dostigneš što veću "grupu" i što više BAP da bi dobijao sve skuplje reklame, i kako ti raste broj BAP, tako kupuješ u upgrade od 2.99, a
potom i onaj skuplji od 19.99 $

Samo za nekakvu evidenciju, ja sam 7. grupa i trenutno sam oko nekih 550 000 BAP, ali planiram ići preko 750 000 u 8. grupu.
Do danas (14.11.) sam već isplatio oko 370 $ i ovim tempom bi trebao mjesečno zarađivati oko 600-700 $
Prepolovite ovu zaradu, i opet je ekonomski isplativo (pod uslovom da stranica potraje) i meni to ima više smisla, nego ulagati po 40-50$ na neke
stranice koje se tek pojave i moliti se gledajući u nebo da potraju toliko dugo, da iščupaš svoj novac, što se kako vidim u dosta slučajeva i ne desi.

lol!
avatar
limun
Admin

Broj postova : 234
Join date : 25.05.2014

http://www.limuninternetzarada.com/

[Vrh] Go down

Paidverts strategija

Postaj by zuti5 on pet 14 stu 2014 - 20:55

PAIDVERTS STRATEGIJA
PaidVerts

Pošto niko neče da se upusti u ovu temu evo ja sam našao vremena i malo računao, pa ču to podjeliti sa vama u nadi da malo približim svima kako to u stvari izgleda, pa da počnemo.
Uzeo sam zvanične podatke sa foruma o tom koliko se dnevno dobije vrijednosti reklama za grupe od 1 do 6. Samo da napomenem ovo je prosjek prvih 10 dana novembra 2014 bez dodataka za svaku grupu a tih dodataka ima (ja u grupi 3 imam dnevno u prosjeku nekih 0,1$ dodatnih reklama, a pošto neznam koliko je u ostalim grupama to neču uvrstiti u ovu računicu).
Prosječne dnevne zarade iznose ovako:
Grupa 1 - 0,35$
Grupa 2 - 0,55$
Grupa 3 - 1,1$
Grupa 4 - 1,75$
Grupa 5 - 2,65$
Grupa 6 - 3,6$ i tako dalje ovo dalje nisam računao, a ako koga interesuje i taj podatak ču drage volje uraditi.
Na osnovu ovih podataka dodjemo do toga (a kasnije ču dodati kako to izgleda za svaki dan posebno)  koliko nam je dana potrebno da se reinvestiranjem u reklama dodje u višu grupu pa idemo redom:
Grupa1 - Grupa 2 = 18 dana
Grupa 2 -Grupa 3 = 15 dana
Grupa 3 - Grupa 4 = 19 dana
Grupa 4 - Grupa 5 = 23 dana
Grupa 5 - Grupa 6 = 28 dana
Pošto sam ja lično planirao da ostanem u grupi 6 to sam istao sa računanjem, ali kao što sam več gore rekao izračunat ču i ostalo ako kome treba, ali iz ovoga se vidi da se period pomalo povečava za svaku grupu naviše, a samim time i zarada koja se ostvaruje u toj grupi.
pošto je svaki danom sve više članova PV-a ovaj period če se smanjivati, a dnevni prosjek povečavati.
Za sve one koji žele ubrzati ovjaj ciklus mogu kupiti jedan od tri upgradea, a imao recicle upgrade od 0,05$ gdje dnevno dobijete i do 300 reklama večinom one najmanje vrijednosti od 0,0005$, pa ko ima vremena da ih sve poklika svekako če to ubrzati proces. Pored njega tu je i mini upgrade od 2,99$ gdje dobivate dnevno nekih 50 reklama u vrijednosti od 0,01 do 0,49$ na 7 dana ili mega upgrade od 19,99$ gdje reklame iznose od 0,5$ pa nadalje ja sam kod Limuna vidio i reklamu od 100$, vjerovatno ih ima i večih da ih kolega Limun sve pokupi, ali svi koji kupe taj upgrade.
Ovo je računica bez ulaganja,ali ko hoče nek izvoli i uložiti naravno na svoju odgovornost jer tako je to u ovom poslu.
Za sada toliko, a ako slučajno ima neko da još nije registrovan na Paidverts evo banera pa neka ne čeka previše.
PaidVerts
avatar
zuti5
Admin

Broj postova : 207
Join date : 01.10.2014

http://www.najboljeptcstranice.n.nu/paidverts

[Vrh] Go down

Re: Paidverts - 50 % mojim DR by zuti5

Postaj by zuti5 on ned 16 stu 2014 - 18:00

A evo i prosječnih zarada za grupe od 7 do 12:
Grupa 7 - 5,1$
Grupa 8 - 9,55$
Grupa 9 - 19,8$
Grupa 10 - 36,4$
Grupa 11 - 74,25$
Grupa 12 - 214,3$
A i potreban broj dana za prelazak u višu grupu:
Grupa 6 - Grupa 7 = 43 dana
Grupa 7 - Grupa 8 = 71 dan
Grupa 8 - Grupa 9 = 74 dana.
Za sad toliko.
avatar
zuti5
Admin

Broj postova : 207
Join date : 01.10.2014

http://www.najboljeptcstranice.n.nu/paidverts

[Vrh] Go down

Re: Paidverts - 50 % mojim DR by zuti5

Postaj by Gost on ned 16 stu 2014 - 18:09

svaka čast zuti5! Nama koji smo lijeni sve to matematički postaviti, ovakav post je dušu dao

Gost
Gost


[Vrh] Go down

Re: Paidverts - 50 % mojim DR by zuti5

Postaj by limun on pon 24 stu 2014 - 15:33

One priče...., hiljadu dolara i to..... Very Happy

avatar
limun
Admin

Broj postova : 234
Join date : 25.05.2014

http://www.limuninternetzarada.com/

[Vrh] Go down

Re: Paidverts - 50 % mojim DR by zuti5

Postaj by eastsideTZ on pon 24 stu 2014 - 22:41

limune svaka cast cheers fascinirajuca cifra Wink samo nastavi tako i nadam se da ces se zadrzati na forumu a pogotovo da ces biti ukljucen u ozbiljnije akcije (nadam se da cemo krenuti uskoro sa planskim radom)

I da, reci mi da li koristis bot za gledanje reklama na PV ?
avatar
eastsideTZ

Broj postova : 74
Join date : 15.11.2014
Age : 28
Lokacija : Tuzla

[Vrh] Go down

Re: Paidverts - 50 % mojim DR by zuti5

Postaj by limun on čet 27 stu 2014 - 11:40

eastsideTZ je napisao/la:limune svaka cast cheers fascinirajuca cifra Wink samo nastavi tako i nadam se da ces se zadrzati na forumu a pogotovo da ces biti ukljucen u ozbiljnije akcije (nadam se da cemo krenuti uskoro sa planskim radom)

I da, reci mi da li koristis bot za gledanje reklama na PV ?

Sorry što malo kasnim sa odgovorom Cool , nisam baš sa slobodnim vremenom na "ti" Very Happy .
Bot ne koristim jer sam kupio filter od 10$ i ograničio najniže reklame na 0.05$, tako da više nemam onih 200-300 po 0.0005$ Twisted Evil
Drugi razlog je što suviše dobro zarađujem na ovoj stranici, da bih se zezao i rizikovao da me banuju zbog bota za gledanje.
avatar
limun
Admin

Broj postova : 234
Join date : 25.05.2014

http://www.limuninternetzarada.com/

[Vrh] Go down

Re: Paidverts - 50 % mojim DR by zuti5

Postaj by bimba on pet 28 stu 2014 - 14:21

Dobar sajt i zaslužuje biti u preporukama !

limun nije bio zainteresiran za nosioca teme, a Eldina više nema ...
zuti5 je preuzeo prava i obavezu nosioca teme.

Ovdje ću pridružiti sve stare teme vezane za Paidverts .
avatar
bimba

Broj postova : 1064
Join date : 04.07.2011
Age : 52
Lokacija : Zagreb

[Vrh] Go down

Re: Paidverts - 50 % mojim DR by zuti5

Postaj by eastsideTZ on sub 29 stu 2014 - 23:34

limun je napisao/la:
Sorry što malo kasnim sa odgovorom Cool , nisam baš sa slobodnim vremenom na "ti" Very Happy .
Bot ne koristim jer sam kupio filter od 10$ i ograničio najniže reklame na 0.05$, tako da više nemam onih 200-300 po 0.0005$ Twisted Evil
Drugi razlog je što suviše dobro zarađujem na ovoj stranici, da bih se zezao i rizikovao da me banuju zbog bota za gledanje.

mislio sam na pocetak Smile u pravu si svakako, kad se dalo istrpit klikanje onih milijardu za nista, mogu se vala i sad ove nesto skuplje 'rucno'. Ja sam bio poglupav pa na 3 il 4 $ trazio isplatu al ne bi reko da su me isplatili pa sam nesto kupovo.. da li reklame ili filter scratch kako god, zbog pauze sam spao sa poenima ali zbog filtera najsitnija reklama mi je 0.002$ a doceko sam i prvu od 0.4 $ i nisam mogo vjerovat

Nego, sta mislis da li ce sajt potrajati ? Upravo zbog silnih isplata na velike iznose (nesto slicno kao kod tebe) a ima nas jos sigurno i vise koji tek pristizu smile na 2
avatar
eastsideTZ

Broj postova : 74
Join date : 15.11.2014
Age : 28
Lokacija : Tuzla

[Vrh] Go down

Re: Paidverts - 50 % mojim DR by zuti5

Postaj by Gost on pon 1 pro 2014 - 19:30

Ako ima ko želju na PV poklikati baren bape,nek klikne na game i onda view activation.Za svaku reklamu
ponovi isto....


Gost
Gost


[Vrh] Go down

Re: Paidverts - 50 % mojim DR by zuti5

Postaj by limun on sri 3 pro 2014 - 9:52

Nego, sta mislis da li ce sajt potrajati ? Upravo zbog silnih isplata na velike iznose (nesto slicno kao kod tebe) a ima nas jos sigurno i vise koji tek pristizu je napisao/la:

Žarko želim da stranica potraje što duže, ali realno, matematički nema smisla i realnog osnova da to bude tako Neutral , ovih mojih 1080$ što sam isplatio je morao neko da uplati. Neko će na kraju morati biti na glavi Twisted Evil
avatar
limun
Admin

Broj postova : 234
Join date : 25.05.2014

http://www.limuninternetzarada.com/

[Vrh] Go down

Re: Paidverts - 50 % mojim DR by zuti5

Postaj by Sponsored content


Sponsored content


[Vrh] Go down

Stranica 3 / 6. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.